De afgelopen maanden hebben ook op de (jeugd)werking van KSV Bornem een invloed gehad. Net zoals Corona en de bijhorende maatregelen ontegensprekelijk een impact op uw leven en dat van uw naasten heeft gehad.

In eerste instantie hopen we dat iedereen in uw omgeving, zo goed en zo gezond mogelijk, de afgelopen periode is doorgekomen en dat ook in de komende periode waarin we naar een ‘nieuw normaal’ evolueren,  zal doen. Uw gezondheid en veiligheid zijn onze eerste zorg op dit moment.

Ondanks alle beperkingen en onvoorziene hindernissen is er de laatste weken/maanden achter de schermen  met de ‘sportieve cel Jeugdwerking KSV Bornem’ en het ‘jeugdmanagement’, veel gebeurd om het niveau van onze driesterren-IP-jeugdwerking naar een hoger niveau te tillen. Achter schermen mag u trouwens letterlijk nemen. KSV Bornem zet nog meer dan de voorgaande jaren in op haar 3* IP-jeugdwerking.  De motor van de club.

We kijken samen met jullie uit naar de start van de trainingen en de start van het nieuwe seizoen. De afgelopen maanden hebben we jullie, de sport en de beleving met zijn allen heel erg gemist.

Ondanks de beperkingen duren we vooruit te kijken naar de start van de trainingen:
- Op maandag 27 juli 2020 starten de trainingen Middenbouw en Bovenbouw
- Vanaf woensdag 5 augustus 2020 starten de trainingen Onderbouw


Betrokkenheid wordt het (werk)woord
We organiseren eind juni nog een aantal testtrainingen in samenwerking met onze nieuwe partner (waarover binnenkort meer nieuws). De data maken we zo snel mogelijk bekend. Vooral in de onderbouw gaan we actief op zoek naar instroom. Folders en visuals zijn beschikbaar via de website van KSV Bornem.  Het zou fijn zijn dat jullie helpen bij die zoektocht. Als er scholen, klassen, … zijn waar u een aantal folders kan bezorgen. Geef ons een seintje. Als u spelers / spelertjes kent die graag willen leren voetballen … laat ze komen proeven van de jeugdwerking van KSV Bornem 2.0.

De Brunch die vorig jaar in augustus plaatsvond kunnen we helaas niet organiseren dit jaar. We zijn ondertussen volop op zoek naar een alternatief. Mocht u goede ideeën hebben of u heeft tips: aarzel niet om ons te contacteren.

Misschien heb je goede ideeën en kan/wil je af te toe een handje helpen. Het jeugdmanagement is altijd op zoek naar talent en goede ideeën.

Tot binnenkort.

Namens het jeugdmanagement en de sportieve cel Jeugd KSV Bornem
jeugdmanagement@ksvbornem.be