Na het succes van vorige jaren organiseert KSV Bornem ook dit jaar t.v.v. de jeugdwerking een vlaaien- en wafelslag. Met deze opbrengst kan er extra trainingsmateriaal aangekocht worden en kunnen wij in de wintermaanden indoortrainingen aanbieden.
Er is keuze uit een rijstvlaai, appelvlaai, abrikozenvlaai, kriekenvlaai of nougatinevlaai, alsook vanillewafels en chocoladewafels. (bestelformulier onderaan deze pagina)

De bestellingen kunnen, samen met het gepaste geld, bezorgd worden aan de trainer van je ploeg, Tom Maetens (TVJO) of Ilse Meskens/Stijn Boeykens (jeugdmanagement). De bestelformulieren dienen bij ons ten laatste op woensdag 21 november 2018 toe te komen.
De vlaaien zullen door de jeugdspeler (of de besteller) zelf dienen afgehaald te worden in de grote kantine op woensdag 5 december 2018 tussen 17u00 en 21u00.

We koppelen hieraan ook een ploegenwedstrijd. De ploeg die het meeste vlaaien en/of wafels verkoopt (we berekenen het gemiddelde per speler, aangezien niet alle ploegen hetzelfde aantal spelers heeft) krijgt een groepsactiviteit aangeboden ter waarde van € 300. Let op: enkel ploegen met een gemiddelde van 5 vlaaien en/of wafels per speler komen in aanmerking voor deze prijs (de trainer wordt hierbij niet meegeteld, zijn verkochte vlaaien en/of wafels tellen als extra)!

We danken jullie voor jullie steun en medewerking!

Met sportieve groeten,
Het jeugdbestuur van KSV Bornem

Handige tip:
De verse vlaaien zijn voor 8 personen en kunnen ook diepgevroren worden!
De wafeldozen (vanille en chocolade) zijn 700gr en de wafels (20 st) zijn individueel verpakt.

LINK: bestelformulier (.pdf)