DEFINITIEF: seizoen 2019/2020 afgelopen
vrijdag 27 maart 2020
Het zat er aan te komen en het werd deze morgen dan ook definitief beslist: het huidige voetbalseizoen voor eerste amateur tot en met vierde provinciale is afgelopen.
Het huidige klassement wordt aanzien als het eindklassement en dit voor zowel alle jeugdploegen tot en met eerste elftal.

Door het wegvallen van de eindrondes zullen later de stijgers en dalers bepaald worden op basis van het eindklassement.

Zorg goed voor jezelf en elkaar !

Coronavirus: geen wedstrijden tot en met 30 april
donderdag 19 maart 2020
De corona crisiscel van het Belgische Voetbal nam tijdens een virtuele meeting op donderdag 19 maart 2020 enkele belangrijke beslissingen in verband met het voetbal voor de komende weken.

Geen officiële matchen tot en met 30 april 2020
Alle wedstrijden van jeugd tot en met eerste elftal worden ten minste tot en met 30 april 2020 uitgesteld. De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario’s met betrekking tot het verdere verloop van de competities. Dat hangt ...
LEES MEER... 

Coronavirus: geen training en matchen tot 31 maart
donderdag 12 maart 2020
Gelet op de recente ontwikkelingen rond het Covid-19 virus (coronavirus) hebben de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League in overleg met de autoriteiten en de Corona stuurgroep het volgende besloten:

Geen wedstrijden, trainingen en tornooien tot 31 maart 2020.
Dit geldt zowel voor jeugd als beloften/eerste ploeg.

We houden jullie uiteraard verder op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

De proeftrainingen voor 4 tot 8-jarigen van 18/03, 25/03 en 01/04 worden uitgesteld.
Ook het Supportersfeest van 14 maart ...
LEES MEER... 

Voorstelling nieuwe TVJO seizoen 20/21 Guy De Cock
donderdag 30 januari 2020
Afgelopen vrijdag werd Guy De Cock voorgesteld als nieuwe TVJO voor volgend seizoen. Guy is uiteraard geen onbekende voor het Bornemse publiek. Hij volgt Tom Maetens op die de afgelopen jaren de jeugdwerking mee heeft uitgebouwd.

Langs deze weg willen we Tom ook bedanken voor zijn TOMeloze inzet.

Guy De Cock is momenteel volop bezig met de samenstelling van de trainersstaf voor volgend seizoen. Van zodra deze is ingevuld zullen we hierover communiceren !

E-mail TVJO: ...
LEES MEER... 

Milo Bernaerts verkocht maar liefst 85 vlaaien
zondag 19 januari 2020
Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 17 januari 2020 werden de 3 beste verkopers van de vlaaien- en wafelslag bekend gemaakt.

Op de derde plaats stond een fiere Kjento De Dauw (U7). Hij ontving een bal, shirtje, drinkbus, shampoo en supporterssjaal van KSV Bornem.

Van de U17 verscheen Brent Callaerts op plaats twee. Naast een gesigneerde bal van spelers KV Mechelen werd hij eveneens beloond met een supporterssjaal, drinkbus en shampoo.

De topverkoper van de vlaaien- en wafelslag ...
LEES MEER... 
Volg ons op Twitter