Kledijpakketten jeugd seizoen 2020/2021
donderdag 18 juni 2020

Omwille van de nog steeds geldende corona-maatregelen, is het bijna onmogelijk om pasdagen te organiseren. Jeugdspelers kunnen via e-mail hun pasmaten van het kledijpakket voor het seizoen 2020/2021 doorgeven.

Er zijn twee documenten:

- Een pdf voor de spelers die volgend seizoen U5 (geboortejaar 2016) of U6 (geboortejaar 2015) zijn. Zij krijgen een beperkt kledijpakket omdat ze nog geen wedstrijden spelen.

- Een pdf voor de spelers die volgend seizoen bij ...
LEES MEER... 


Succesvolle eerste Vaderdag-ontbijt
zondag 14 juni 2020
De eerste editie van het Vaderdag-ontbijt dat georganiseerd werd door supportersclub Geel-Rood ten voordele van KSV Bornem was meteen een succes.
Amper 2 weken na de geboorte van het idee lukte Geel-Rood er in om een meer dan gevulde ontbijtmand voor te schotelen aan de 129 geïnteresseerden.

Iedere ontbijtmand bevatte heel wat lekkers: pistolets, sandwich, croissant, koffiekoek, boter, confituur, hardgekookt ei, charcuterie waaronder overheerlijke Breydelham, choco, peperkoek, honing, speculaas, 2 potjes yoghurt, honingwafel, thee, koffie, fruitsap, appelsien, blikje bier en ...
LEES MEER... 

Lidgelden seizoen 2020-2021 en kledijpakket
zaterdag 06 juni 2020
Omwille van de Corona-problematiek zullen de inschrijvingen voor het seizoen 2020-2021 enkel ONLINE gebeuren via dit formulier. Betalingen kunnen enkel via overschrijving op het bij het inschrijvingsformulier vermeldde rekeningnummer.
Kledijpakketten worden pas besteld wanneer de betaling van het lidgeld op de rekening staat. Trainen en wedstrijden spelen, kan pas vanaf het moment dat het lidgeld betaald werd. Nieuwe (test)spelers kunnen maximaal 2 weken 'proef'trainen en dienen daarna te beslissen. Of betalen of stoppen met trainen.

LEES MEER... 

Communicatie jeugd seizoen 2020-2021
vrijdag 05 juni 2020
De afgelopen maanden hebben ook op de (jeugd)werking van KSV Bornem een invloed gehad. Net zoals Corona en de bijhorende maatregelen ontegensprekelijk een impact op uw leven en dat van uw naasten heeft gehad.

In eerste instantie hopen we dat iedereen in uw omgeving, zo goed en zo gezond mogelijk, de afgelopen periode is doorgekomen en dat ook in de komende periode waarin we naar een ‘nieuw normaal’ evolueren,  zal doen. Uw gezondheid en veiligheid zijn onze eerste zorg ...
LEES MEER... 

Ontbijtmand op Vaderdag 14 juni 2020
zondag 31 mei 2020

Supportersclub Geel-Rood organiseert op zondag 14 juni 2020 (Vaderdag) een ontbijtmandenactie ten voordele van KSV Bornem. Bestellen kan via dit formulier tot en met dinsdag 9 juni 2020.

Een ontbijtmand (€ 15 / persoon) bestaat uit pistolets, sandwich, croissant, koffiekoek, divers aanbod charcuterie, stuk fruit, boter, confituur, fruitsap, potje yoghurt en ander lekkers.

De ontbijtmanden worden aan huis geleverd binnen Groot-Bornem (Bornem centrum, Hingene, Wintam, Branst, Weert, Mariekerke) tussen 8u en 10u. Per leveringsadres wordt 2 euro leveringskost aangerekend. ...
LEES MEER... 

Volg ons op Twitter