KAA ES VEE BEE JEUGDDAG - uitdaging 1
maandag 14 oktober 2019
Nog 3 weekjes slapen en het is zover… De KAA ES VEE BEE JEUGDDAG !!!

Op zondag 3 november geen chiro/scouts, geen namiddagje Playstation, geen huiswerk maken en ook geen familiebezoek !!! Alle jeugdspelers (en ouders, grootouders, trainers, sympathisanten,…) worden verwacht in een kolkend Breevenstadion !

Onder het motto “KAA ES VEE BEE daagt uit…” worden al onze jeugdspelers op de JEUGDDAG van 3 november uitgedaagd door de eerste ploeg in hun match tegen KFC EPPEGEM (aanvang 14.30u). ...
LEES MEER... 

Vlaaien- en wafelslag jeugd KSV Bornem
maandag 07 oktober 2019
Net zoals vorige jaren organiseert KSV Bornem t.v.v. de jeugdwerking een vlaaien- en wafelslag. Met deze opbrengst wordt er extra trainingsmateriaal aangekocht en bieden wij in de wintermaanden indoortrainingen aan voor onze jeugdspelers.

Er is keuze uit een rijstvlaai, appelvlaai, abrikozenvlaai, kriekenvlaai of nougatinevlaai, alsook vanillewafels en chocoladewafels. (bestelformulier onderaan deze pagina)

De bestellingen kunnen, samen met het gepaste geld, bezorgd worden aan de trainer/afgevaardigde van de ploeg, Tom Maetens (TVJO) of aan de kantineverantwoordelijke. De bestelformulieren dienen ...
LEES MEER... 

Spaghetti op donderdag 19 september
zaterdag 07 september 2019
Op donderdag 19 september 2019 is er heerlijke spaghetti te verkrijgen in de jeugdkantine van KSV Bornem en dit aan de prijs van slechts 10 euro. Iedereen welkom tussen 18u00 en 20u00 (of einde voorraad). Reserveren is niet nodig.

Jeugdteams KSV Bornem doen het goed op tornooien
dinsdag 27 augustus 2019
Augustus is een maand van jeugdtornooien. Daar presteren onze jeugdploegen sterk de afgelopen weekends. De U12 wonnen het IP-tornooi van Halle Pepingen. U13 won het tornooi bij de buren in Oppuurs en U9 won op het tornooi te Opdorp.
Sterk bezig jongens en proficiat! 


U9 in Opdorp


U12 in Halle-Pepingen


U13 in Oppuurs
...
LEES MEER... 

Bijna 300 aanwezigen op eerste KSVB-brunch!
dinsdag 20 augustus 2019
Op zondag 11 augustus 2019 organiseerde KSV Bornem voor het eerst een brunch voor jeugdspelers, ouders, trainers, eerste ploeg en sympathisanten.

Met bijna 300 brunchers zat de A-kantine tot in de nok gevuld. De aanwezigen konden zich verlekkeren aan eieren met spek, kriekskes met ballekes, smoskes, een glaasje cava en zoveel meer. En tijdens de brunch werdende jeugdploegen getraind door de spelers van de eerste ploeg.

Een geslaagd initiatief dat door eenieder gesmaakt werd !

LEES MEER... 
Volg ons op Twitter