Ook het komende seizoen staan we als supportersclub Geel-Rood pal achter de jonge ploeg. Ze staan voor geen makkelijke opdracht, daarom vinden we het zeker belangrijk om onze steun als twaalfde man volop uit te spreken. Samen zullen we winnen en verliezen. We doen hierbij een warme oproep aan onze supporters om net zoals in de voorgaande jaren als een enthousiaste bende de ploeg vooruit te stuwen.

We vinden het een correcte en moedige beslissing om in het belang van het voortbestaan van de club de kar van de jeugd te trekken. Echter vinden we het jammer dat deze beslissing niet op het moment van de borgstelling genomen is zoals Geel-Rood toen ook al voorstander voor was. Spijtig genoeg zijn hierdoor een aantal eigen jonge beloftevolle spelers vertrokken naar andere clubs. De mening van enkele passanten binnen de club leek belangrijker dan deze van medewerkers die al jaar en dag met hart en ziel voor deze club werken.

We vinden het belangrijk om onze visie als supportersclub aan jullie over te brengen en hopen dat KSV Bornem deze open communicatie ook inneemt. We richten onze blik nu volop op de toekomst.

C’mon Beurm!