Heb jij zin om eens een wedstrijd mee te maken in de Duitse tweede klasse Bundesliga? Die unieke sfeer die je alleen in Keulen kunt mee maken. Kippenvelmomenten die elkaar opvolgen in een van de beste tweede klasse competities in Europa.  Elke match is daar uitverkocht met 50 000 toeschouwers.
Dan kan dat op zaterdag 9 maart 2019!

Titelkandidaat FC Keulen ontvangt om 13u00 Arminia Bielefeld en jij kan hier bij zijn.
De Bornemse supportersclub 'Bornemse Geisböcke' trekt al enkele jaren naar een groot aantal thuiswedstrijden van FC Keulen. Voorzitter van deze supportersclub is KSV Bornem-medewerker en trouw supporter Frank Huss.
Leden van de Bornemse Geisböcke betalen 38 euro voor een ticket, niet-leden 43 euro. We vertrekken samen rond 8u30. Vertrekplaats (Bornem) en soort vervoer (wagens, busje) met kostprijs zal later afgesproken worden en is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Voorverkoop voor deze match is op 15 januari 2019 om 10u00. Wens je mee te gaan? Dat kan door het correcte bedrag voor de tickets voor 14 januari 2019 te storten op rekeningnummer BE41 65285330 1810 met vermelding van 'Bielefeld + je naam + aantal tickets'.

Stuur ook even een mailtje om je inschrijving te bevestigen naar bornemsegeisboecke@telenet.be
Op dit adres kan je ook terecht bij verdere vragen.

Meer info: fanclub Bornemsegeissboecke