Reeds enkele weken geleden maakte supportersclub Geel-Rood bekend dat het voor de verplaatsing naar Wellen een daguitstap zou organiseren. Groot was onze ontgoocheling dat KSV Bornem instemde met een verschuiving van deze wedstrijd van zaterdag 10 naar zondag 11 november (op vraag van Wellen). Weg daguitstap, heel wat voorbereidend werk voor de vuilnisbak en een aantal reservaties moeten opnieuw afgezegd worden. Enkele supporters hebben jammer genoeg reeds andere plannen op 11 november of namen zelfs verlof voor de uitstap op 10 november. Door constante wijzigingen in de speelkalender wordt het voor supporters wel zeer moeilijk om zich telkens vrij te maken voor wedstrijden. Ook voor een supportersclub wordt het op deze manier organisatorisch zeer moeilijk. Of er op zondag 11 november een 'normale' supportersbus naar Wellen zal georganiseerd worden hangt af van de interesse.

Om onze trouwe supporters net zoals de voorbije jaren te laten genieten van een aangename daguitstap heeft Geel-Rood besloten om de geplande daguitstap te verschuiven naar zaterdag 24 november 2018 tijdens de verplaatsing naar Lyra-Lierse. Het wordt een totaal andere uitstap dan diegene die we in gedachten hadden in een totaal andere regio. Maar we beloven ons best te doen om er net zoals de voorgaande jaren een boeiende en vooral leuke dag van te maken.

Noteer dus alvast in jullie agenda: daguitstap Geel-Rood op zaterdag 24 november 2018. Wijle gon dus nie nor Wellen, mor oep zwier nor Lier!