LINK: www.geel-rood.be/wk2018

Maar liefst 236 deelnemers strijden de komende weken voor de winst in onze Prono WK 2018. Meteen een verpulvering van het vorige record (203 deelnemers tijdens het EK 2016). De 3 beste deelnemers mogen na de finale van zondag 15 juli alvast een mooi geldbedrag opstrijken.
 
Ongeveer de helft van de deelnemers maakt deel uit van een groep. Van de 12 deelnemende groepen worden telkens de punten van hun 5 beste deelnemers opgeteld. De groep die op het einde van de rit de meeste punten haalt wordt beloond met een biermand twv. 50 euro, geschonken door ABC Drinks (Prik&Tik) uit Bornem. Ook voor de tweede (3 flessen cava) en derde (1 fles cava) groep liggen er prijzen te wachten.

Onder de deelnemende groepen noteren we een zeer grote delegatie van KBC die het met enkele kantoren tegen elkaar opnemen. In de rand nemen een groep KSV Bornem-supporters het op tegen de A-kern van KSV Bornem die met 12 deelnemers een mooie vertegenwoordiging hebben van spelers en staf. Net zoals de voorbije edities mochten we eveneens enkele trouwe ex-spelers verwelkomen waaronder Tim De Bondt, Glenn Francken, Arne Ivens en Kyle Pevernagie.
We wensen alle deelnemers heel veel succes toe !

Alle uitslagen, klassementen en statistieken kan je volgen via www.geel-rood.be/wk2018
In het klassement kan je doorklikken naar de pronostiek van iedere deelnemer. Bij iedere deelnemer zie je telkens een mooi aantal statistieken, zo kan je de pronostiek vergelijken met andere deelnemers en groepsleden. We doen ons best om na iedere wedstrijd zo snel mogelijk de klassementen aan te passen, in vele gevallen is het slechts een kwestie van enkele minuten.

Bijna 1 op 3 koos Brazilië tot Wereldkampioen, in een finale die gewonnen wordt van Duitsland. Wat de Belgen betreft gelooft 16,5% in de Wereldtitel en voor bijna de helft van de deelnemers zit een halve finale erin, een kwartfinale is zelfs een minimum.