Beste Supporters,

De voorbije dagen waren voor heel wat mensen die KSV Bornem een warm hart toedragen zeer hectisch en emotioneel geladen. In deze periode hebben we als supportersclub steeds getracht om de belangen van vele supporters te verdedigen. In het belang van de club gaan we hier niet verder meer over uitweiden. Iedereen heeft een andere mening en daar moeten we zeker het nodige begrip voor opbrengen, langs beide kanten.

Zelf miste ik de voorbije 13 jaar amper een wedstrijd van KSV Bornem. Afgelopen zondag was ik echter niet aanwezig. Het gebeuren raakte me zo diep in mijn geel-rode hart, ik kon het voor de eerste maal in mijn leven niet opbrengen om naar het voetbal te gaan.

Uiteraard besef ik dat de hoofdtaak van supportersclub Geel-Rood is om er te zijn voor supporters en spelers. Deze verantwoordelijkheid willen we ook niet ontlopen, waarbij we een warme oproep doen om aanstaande zondag in de derby met Rupel Boom onze spelers maximaal te steunen.
Onze spelers en supporters verdienen veel respect door elke week keer op keer vol goede moed de wedstrijden te bekampen. Dit kunnen we als supportersclub enkel maar bejubelen en we beseffen ook dat ze deze steun meer dan waard zijn.

Vanwege het bestuur van supportersclub Geel-Rood wil ik dan ook klare taal spreken: KSV Bornem heeft een schitterende groep van supporters die meer en meer vrienden van elkaar zijn. Laat ons samen als supporters dan ook onze ploeg aanmoedigen, los van ieders meningsverschillen die er nog zijn (ook bij mezelf). We zijn er voor spelers én supporters, die ons hierbij vandaag meer dan ooit nodig hebben.

Voor de laatste verplaatsingen naar Winkel Sport en FC Gullegem zullen bij voldoende interesse de busverplaatsingen gewoon doorgaan. Noteer trouwens die laatste verplaatsing (zondag 29 april) reeds met stip in jullie agenda, na de wedstrijd op Gullegem sluiten we het seizoen af met uitreiking Gouden Schoen én friet + snacks à volonté.

Sportieve groeten,

Bert Janssens
Voorzitter supportersclub Geel-Rood