Met pijn in het hart maar in het belang van KSV Bornem heeft supportersclub Geel-Rood de beslissing genomen om het Supportersfeest van komende zaterdag 24 maart 2018 te annuleren.
Welke keuze we in deze situatie ook maken, het zou steeds de nodige kritiek met zich meebrengen. Het belang van de club primeert en gezien de perikelen van de laatste dagen is het noodzakelijk om de rust te laten wederkeren. Een supportersfeest is op dit moment ongepast.

Uiteraard zullen we de vele ingeschrevenen correct terugbetalen. Mensen die betaalden via overschrijving zullen deze week hun geld terug op de rekening krijgen. Om de terugbetaling van de cashbetalers te bespoedigen zouden we graag vragen om hun rekeningnummer door te mailen naar supportersfeest@geel-rood.be, in het andere geval trachten we hen zo snel mogelijk bij een volgende gelegenheid terug te betalen.

Supporters die vragen hebben kunnen eveneens contact opnemen via bovenstaande mailadres of via Bert Janssens op het nummer 0494 61 96 99.

We willen oprecht onze excuses aanbieden aan de vele supporters die al weken naar dit feest uitkijken. Alvast bedankt voor jullie begrip.