FOTO’S: daguitstap Torhout
FILMPJE: daguitstap Torhout

Zoals reeds enkele jaren traditie is, organiseerde supportersclub Geel-Rood ook dit seizoen ter gelegenheid van een verplaatsing een daguitstap. Vorig jaar trokken wij op weg naar Torhout via een bezoek aan Gent. Op zaterdag 10 maart jl. bracht de bus ons eerst naar Koksijde, waar gids Luc ons stond op te wachten. Een 20-tal supporters volgden hem naar het strand, waar hij uitleg gaf over de verschillende soorten schelpen.

Na het nuttigen van onze lekkere middagmaaltijd trokken we naar Veurne om een bezoek te brengen aan het bakkerijmuseum. De grote groep van 38 supporters werd in 2 gedeeld en de workshop kon starten. Jawel, we moesten zelf onze sandwiches en broodjes klaarmaken. Alle ingrediënten lagen klaar. Alles mengen en dan kneden maar! Dit zorgde echt voor hilarische taferelen en de sfeer zat er meteen in!    
                                                             
Terwijl de koeken in de oven stonden kregen we nog een boeiende rondleiding over de geschiedenis. Op het einde van de rondleiding was iedereen uiteraard benieuwd naar het resultaat van de zelfgemaakte ovenkoeken. Het resultaat was echt om trots over te zijn en de koeken werden snel verdeeld om mee te nemen. Het respect voor een bakker is door deze workshop bij iedereen wel groter geworden.

Onze laatste tussenstop voor de wedstrijd was het gezellige café de Mazzel in Torhout. Daar konden we ons broodje eerst nog opeten en al snel kwam de sfeer erin dankzij de schitterende eigenaars! Jammer dat we onze 3 broodnodige punten niet konden meenemen naar Bornem, maar de sandwiches en pistolets hadden we wel mee!

Nogmaals dank aan alle supporters die aanwezig waren!!!!