Op zaterdag 10 maart 2018 trekt KSV Bornem naar Torhout 1992 KM. Van deze gelegenheid maakt supportersclub Geel-Rood gebruik om er een heuse daguitstap van te maken!

De bus vertrekt om 8u30 op de parking van KSV Bornem (Breevendreef te Bornem). Rond 10u00 arriveren we te Koksijde waar een gids ons zal opwachten voor een boeiende wandeling met aansluitend wat vrije tijd zodat je extra kan genieten van de gezonde zeelucht.

Om 12u30 schuiven we onze benen onder tafel in Resto Real te Koksijde voor een heerlijk middagmaal. Als hoofdgerecht is er de keuze tussen ‘Roodbaarsfilet met Provençaalse saus, broccoli en puree' of 'Zwitserse schijf met champignonroomsaus, wortelen en gebakken aardappelen’. Als dessert genieten we van een 'Panna cotta van witte chocolade'.

Na het middagmaal trekken we naar het bakkerijmuseum te Veurne. In een boeiende workshop gaan we zelf eerst sandwiches bakken. Terwijl de oven zijn werk doet kunnen we ondertussen het bakkerijmuseum bezoeken en achteraf onze (mis)baksels mee naar huis nemen.

Rond 17u30 worden we verwacht in café De Mazzel te Torhout om een broodje smos kaas/hesp te verorberen.

Om 19u30 staan we met zen allen paraat naast het veld van Torhout 1992 KM om ons favoriete KSV Bornem aan te moedigen! We worden rond 23u15 opnieuw in Bornem verwacht.

Inschrijven
Leden van Geel-Rood betalen voor deze leuke daguitstap slechts 38 euro. Niet-leden kunnen mee voor de prijs van 43 euro en kinderen tot 14 jaar voor 26 euro. Dranken en ticket wedstrijd Torhout – KSV Bornem zijn niet inbegrepen. Wel inbegrepen in deze voordeelprijs: bus, wandeling met gids, middagmaal, workshop en bezoek bakkerijmuseum, broodje smos.
Inschrijven kan je ten laatste op zondag 4 maart 2018 via Maarten Janssens (0474 67 05 81, maarten@geel-rood.be) of de fanshop tijdens thuiswedstrijden.
Inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige bedrag.
Betalen kan ook op rekening BE14 7310 3221 4883 met melding van ‘Daguitstap + naam’.

Niet te missen, iedereen welkom!