Binnen enkele weken gaat de film ‘FC De Kampioenen 3 – Forever’ in Première.
Naast de vertrouwde gezichten zal ook KSV Bornem-speler Willy Kabera zijn opwachting maken in deze Kampioenenfilm. Hij neemt de rol als kapitein van de DDT-ploeg waar.

Geel-Rood leverde de voorbije weken een financiële inspanning door maar liefst 75 tickets aan te kopen voor de avant-première op dinsdag 19 december 2017 in Siniscoop te Sint-Niklaas.
Het leek ons het ideale moment om tijdens de winterstop een gezamenlijke spelers/supporters-activiteit te organiseren. Ondertussen kunnen we samen beoordelen of Willy evenveel acteertalent als voetbaltalent in zich heeft.

Het gaat om een avant-première en als kers op de taart zullen na de film de acteurs van FC De Kampioenen langskomen in de zaal !

Als lid van supportersclub Geel-Rood ontvang je van Geel-Rood maar liefst 5 euro korting op de tickets zodat je slechts 3,5 euro betaalt ipv. de normale 8,5 euro. Als dat geen mooi eindejaarsgeschenkje is?

Het enige wat je hoeft te doen is je tijdig inschrijven (en betalen) want zoals je weet zijn de plaatsen beperkt. Inschrijven kan via de fanshop of via kampioenen@geel-rood.be

Leden van Geel-Rood betalen 3,5 euro, niet-leden betalen de normale prijs van 8,5 euro.

Let op: leden van Geel-Rood krijgen voorrang tot 1 december 2017. Niet-leden komen voorlopig op de reservelijst en kunnen de vrije plaatsen innemen vanaf 1 december.
Snel inschrijven is dus de boodschap. Eerst = eerst, op = op.

Belangrijk: de film vangt aan om 20u00 stipt, we vragen iedereen om ten laatste om 19u15 aanwezig te zijn!

Kampioen zijn is plezant !