UPDATE 3/11/17: alle plaatsen zijn volzet !

Voor de verplaatsing naar Olsa Brakel op zondag 5 november 2017 organiseert supportersclub Geel-Rood een GEZAMENLIJKE bus voor spelers en supporters.
De bus vertrekt om 11u30 aan supporterslokaal Het Wiel, Puursesteenweg 2 te Bornem.
Aankomst in Brakel wordt verwacht rond 13u00. Aan supporters die de busverplaatsing maken biedt Geel-Rood bij aankomst in Brakel een GRATIS broodje aan. De wedstrijd vangt aan om 14u30 (winteruur).

Net zoals de vorige verplaatsing naar SK Pepingen-Halle zullen zowel spelers als supporters met 1 gezamenlijke bus de verplaatsing maken. Dit initiatief kadert in het idee om samen voetbal te beleven en is meteen een besparing voor de club KSV Bornem. Een aantal supporters gaven reeds te kennen uitzonderlijk niet mee te kunnen naar Brakel waardoor Geel-Rood in de mogelijkheid is om deze gezamenlijke bus te organiseren. Of dit initiatief nog een verder vervolg zal kennen wordt nog bekeken in samenspraak met spelerskern en supporters. Uiteraard blijft de hoofdbedoeling om steeds zoveel mogelijk supporters mee op verplaatsing te krijgen.

Voor deze verplaatsing betalen leden van Geel-Rood slechts 8 euro, niet-leden kunnen mee voor 12 euro. Inschrijven verplicht via Maarten Janssens (maarten@geel-rood.be, 0474 67 05 81).
De plaatsen zijn beperkt, schrijf tijdig in !

Dranken op de bus verkrijgbaar voor de prijs van amper 1 euro.
Supporters op post!