LINK: info en bestelformulier kalender 2018

Vanaf nu te koop
De jaarkalender 2018 van supportersclub Geel-Rood is reeds aan zijn 10de editie toe. Dit jaar kozen we voor het thema ‘Bornemse (auto)modellen’. De kalender is vanaf nu te koop via de fanshop (tijdens thuiswedstrijden A-kern), deur aan deur in gemeente Bornem, Brood en Banket Robberecht, bestuursleden Geel-Rood of via volgend bestelformulier: info en bestelformulier jaarkalender.

Luxe kalender
Net zoals de voorgaande edities is de jaarkalender een luxe kalender van A3-formaat (30 x 42 cm). Het is een handige maandkalender waar steeds ruimte voorzien is om je afspraken te noteren.

A-kern, auto’s en vrouwen
We wensen graag de A-kern nogmaals te bedanken voor hun zeer bereidwillige en positieve medewerking aan dit concept. Ze poseren steeds bij een blinkende bolide en dit voor het eerst in vrouwelijk gezelschap. Voor de 10de editie mocht het namelijk iets meer zijn en sprongen Maxine Jacobs, Julie Schuermans en Shirley Zeebroek maar al te graag voor de lens van fotograaf Thierry Robberecht die andermaal zeer professionele foto’s afleverde. 123Printing uit Bornem zorgde voor de 10de keer op rij voor het afdrukken. Allemaal een grote dankjewel voor de aangename samenwerking !

Medewerking  garages
Heel wat Bornemse garages stonden te springen om hun medewerking te verlenen aan deze kalender, voor het Geel-Rood team is het zeker geen evidentie meer om na al die jaren nog een uniek thema te vinden. Met de Bornemse garages zijn we in onze ogen opnieuw in dit opzet geslaagd om telkens een link met de gemeente Bornem te hebben.
We danken Brandstoffen Maes, Klein Brabant Motors, Garage Pauwels, Audi Dielis, Volvo Vermant, Mercedes Jacobs, Peugeot Vanhoecke, Carwash Meeus, Nissan Ceurstemont en Takeldienst Paridaens voor hun bereidwillige medewerking !

Spotprijs
We ontvangen zeer regelmatig de opmerking dat deze luxe kalender een stuk duurder mag zijn en hij niet misstaat tussen de professionele jaarkalenders die er bestaan. Voor slechts 9 euro haal je dit pronkstuk in huis, goed voor 365 dagen plezier.

Verdere info en eventuele bestellingen zijn steeds welkom op kalender@geel-rood.be
Je kan alles nog eens rustig nalezen of reeds je bestelling plaatsen via het bestelformulier, zo mis je dit hebbeding zeker niet uit het oog. Bedankt!