Tijdens de Nieuwjaarsreceptie maakte supportersclub Geel-Rood de ‘Beste speler van de heenronde’ bekend. Net als vorig seizoen ging deze titel naar onze doelman en Gouden Schoen Stefan Deloose die de appreciatie van de supporters zeker kon appreciëren. Stefan werd beloond met bloemen en een fles.

Op de tweede plaats strandde Tom Vermeire die enigszins verrast leek. Op de vraag of hij bij KSV Bornem blijft antwoordde hij ‘zeker tot einde van dit seizoen, maar ik sluit een verlengd verblijf zeker niet uit’ en besloot hij zich goed bij KSV Bornem te voelen.

Een speler die het totaal niet verwacht had was Denis Dessaer. Hij vervolledigde de top 3 en was enorm verbaasd van dit resultaat. Voor Denis een mooie bekroning na een seizoen vol blessureleed, bij KSV Bornem vond hij het voetbalplezier terug en voelt hij zich zeer goed in de spelersgroep en club.

Als slot vonden we het een gepast moment om onze kapiteit Tim Vleminckx te bedanken. Hij werd net als Axel Hermans (100 wedstrijden) en Arne Ivens (200 wedstrijden) de voorbije weken beloond met een gepersonaliseerde vlag. Tim heeft er ondertussen reeds 170 wedstrijden bij KSV Bornem opzitten.

LINK: foto’s Nieuwjaarsreceptie met bekendmaking ‘Speler van de heenronde’