Naar jaarlijkse gewoonte organiseert supportersclub Geel-Rood een daguitstap. Dit seizoen ging deze door op zaterdag 7 januari 2017 voor de verplaatsing naar Torhout KM.
Een kleine 30 supporters vertrokken om 9u richting Gent. Een zeer enthousiaste gids stond ons op te wachten aan café Bornhem (hoe toevallig kan het leven zijn?). Deze culinaire wandeling loodste ons door het mooie historische Gent. Onderweg werd 4 keer halt gehouden om te proeven van de vele streekproducten die Gent rijk is. Kaas, ham, snoep (met de befaamde Gente Neuzen) en chocolade werden op een leuke manier gepresenteerd aan de dappere wandelaars die de barre koude met de glimlach trotseerden. En de gids die verraste ons met de ene kwinkslag na de andere.
Het middagmaal op de graslei bood ons een carpaccio van scampi met garnaalsteaks. Euh, nee: carpaccio van rund of garnaalkroket met steak of scampi. De verkwikkende koffie achteraf deed heel veel deugd, klaar om opnieuw de stad in te trekken richting het Gravensteen waar toch heel wat indrukken uit het verleden werden opgedaan. Na wat vrije tijd trokken we richting Torhout om in het zeer gezellige café De Mazzel een broodje te verorberen. De sfeer zat er meteen goed in, Maarten nam de discobar over, sjaaltjes gingen in de lucht en de polonaise werd ingezet! De dag werd afgesloten met de wedstrijd tussen Torhout KM en KSV Bornem. Onze ploeg speelde een goede wedstrijd maar moest de 3 punten in Torhout laten nadat een efficiënte thuisploeg met 2-0 won.
We blikken terug op een andermaal geslaagde daguitstap. Bedankt aan alle supporters voor hun aanwezigheid en de gezellige familiale sfeer, jullie waren geweldig! Het geeft ons een zeer warm gevoel om met zen allen zo’n leuke uitstappen te maken.

FOTO’S: daguitstap Gent & Torhout