Een mooi aantal van 41 supporters stapten op zondagmorgen 6 november om 8u30 op de bus. Iedereen was ruim op tijd aanwezig zodat er nog voor het voorziene uur kon vertrokken worden richting Sluis.

Geel-Rood ging voor het eerst internationaal en veroverde al snel het Nederlandse dorpje Sluis. Tijdens de 2 uur vrije tijd kozen supporters om een mooie wandeling te maken, te shoppen in het gezellige dorpje of (hoe kan het ook anders) de plaatselijke cafétjes te bezoeken.

In het centrum van Sluis had busverantwoordelijke Maarten Janssens een zeer goed restaurant uitgekozen. Topchef Luc Bellings had afgelopen zomer nog een 9 op 10 gegeven voor het stoofvlees met frieten. En het mag gezegd worden: dit stoofvlees was overheerlijk, om duimen en vingers van af te likken! Ook de kabeljauw viel bij de vele visliefhebbers zeer goed in de smaak.

Na deze verrukkelijke maaltijd trok de menigte richting Knokke. Regen, verraderlijke en gure wind, zon én jammer genoeg een (nog maar) 2de nederlaag van KSV Bornem werd het vervolg van deze zeer geslaagde dag.

Bedankt aan alle supporters voor de talrijke aanwezigheid!

We kijken alvast uit naar onze volgende daguitstap die zal doorgaan op zaterdag 7 januari 2017. Na een dagje Gent trekken we aansluitend naar Torhout voor de wedstrijd tussen Torhout en KSV Bornem. Het programma wordt in de komende weken kenbaar gemaakt.

Link: foto's daguitstap Sluis en Knokke


Trainer Bart Selleslags stuurde het bestuur van Geel-Rood nog volgende berichtje dat we jullie niet willen onthouden:

Aan alle KSVB supporters,

Bedankt voor jullie steun gisteren in Knokke nadat jullie reeds op een vroeg tijdstip de bus genomen hebben via Sluis naar de Belgische kust of reeds ‘s middags aanwezig waren in Knokke voor de footlunch!
Het waren zeer natte en koude weersomstandigheden om in zit- & staantribune de wedstrijd bij te wonen.
We kenden ook (pas) onze tweede verlieswedstrijd van het seizoen.
Doch is het steeds een aangename vaststelling dat we op jullie betrouwbare steun kunnen rekenen.

Groeten,
Bart.