Komende zondag 23 oktober 2016 staat de derby tegen Temse op het programma. Supportersclub Geel-Rood had hieromtrent graag een ludieke actie gedaan. We zijn namelijk van plan om zondag om 12u45 af te spreken aan ons supporterslokaal Het Wiel (Puursesteenweg 2 te Bornem) en zo te voet naar Temse te stappen. Uiteraard in volledig geel-rode outfit en met vlaggen, trommel en 
muziekinstallatie! Terugkomen doen we met de wagen. Elke geel-rood supporter is welkom om deze verplaatsing (ongeveer 5 km) SAMEN met ons te voet te doen. 

Lijkt dit je wat ver? Dan kan je uiteraard gewoon per fiets volgen of aanpikken aan parking ‘t Sas te Weert (net voor de brug).

Graag wel een seintje aan Maarten (0474/67.05.81 of maarten@geel-rood.be), zodat we een idee hebben hoeveel sportieve supporters er zullen meestappen.

Voor supporters die de volledige tocht vanaf Het Wiel tot Temse te voet meestappen hebben we een beloning in petto. Zij kunnen kiezen uit een sjaal (voorkant ‘KSV Bornem’ en achterkant ‘supportersclub Geel-Rood’) of een waardebon van 5 euro voor de fanshop (geldig tot eind februari 2017). Kies je voor de waardebon dan wordt deze bij winst van KSV Bornem zelfs verdubbelt naar 10 euro!

Tot zondag, SAMEN maken we te voet (of per fiets) de verplaatsing OVER de brug. SAMEN maken we er een mooi feest van.