De jaarkalender 2017 is een luxe kalender met als thema 'Klein-Brabantse Streekproducten'.

Verkrijgbaar via:
- fanshop KSV Bornem (tijdens thuiswedstrijden)
- bestuursleden Geel-Rood
- deur-aan-deur verkoop in Bornem
- brood en banket Robberecht (Sint-Amandsesteenweg 257 te Bornem)
- per Post: 6 euro verzendingskosten (per 1 tot 4 kalenders), stuur even een mail naar kalender@geel-rood.be

De groene streek van Klein-Brabant biedt heel wat streekproducten. Denken we maar aan choco Boerinneke uit Sint-Amands, speculoos Vermeiren uit Bornem en Duvel uit Breendonk. Ook de overheerlijke Puurse asperges en de groene paling uit Mariekerke doet menig Bourgondiër watertanden.
Geel-Rood plaatst deze Klein-Brabantse streekproducten in de kijker door het thema van de jaarkalender (die reeds aan de 9de editie toe is) aan deze schitterende producten te wijden. Het exemplaar van vorig jaar met het Bornemse Kasteel siert ondertussen meer dan 650 woonkamers.

De bestuursleden van Geel-Rood zullen vanaf zaterdag 15 oktober 2016 tot begin december de Bornemse straten in trekken om (vooral op zaterdag) deze kalender te verkopen voor de prijs van slechts 9 euro, een peulschil voor zo’n luxekalender van groot formaat (30 x 42 cm) die heel wat ruimte biedt om al je belangrijke afspraken te noteren.

Deze kalender is een volledige Bornemse realisatie. Supportersclub Geel-Rood zorgde voor het ontwerp, idee, uitwerking, ... Het drukwerk werd gedaan door 123printing.be uit Bornem.
De prachtige foto's tenslotte zijn van de hand van Thierry Robberecht, een jonge talentvolle Bornemse fotograaf die bovendien als extratje een zeer professionele productfoto van ieder streekproduct aan de kalender toevoegde.

Geel-Rood dankt alvast alle medewerkers voor het verwezenlijken van deze kalender. Grote dank aan KSV Bornem, spelers en trainersstaf A-kern voor hun bereidwillige en aangename medewerking aan dit concept waarbij ze telkens op een maandkalender poseren.
Verder danken we ook onze sponsors voor hun steun aan dit succesvolle project: Vermeiren Princeps, Amelinckx Asperges en Fruit, Brouwerij Van Steenberge, Duvel Moortgat, Deli-Frais, Boerinneke en Stef Vleminckx (Beeworld).

Verdere info en eventuele bestellingen zijn steeds welkom op kalender@geel-rood.be