Man van de match seizoen 2018/2019
kies je verdienstelijkste Bornemse speler


Stem mee op de 'Man van de match' door je persoonlijke top 3 te kiezen via onderstaand formulier. Ben je lid van Geel-Rood, dan levert iedere stem punten op voor 'Supporter van het jaar'. Stemmen kan tot ongeveer 3 dagen na de wedstrijd, de winnaar wordt bekend gemaakt via www.geel-rood.be. Als supporter heb je 60% van de stemmen in handen, de overige 40% gaan naar de trainers. Lees het volledige wedstrijdreglement via het tabblad 'reglement' hier bovenaan.

Voor het seizoen 2018/2019 zijn nog geen wedstrijden voor de verkiezing 'Man van de match' bekend.

 

Supportersclub Geel-Rood reikt van bij het ontstaan in het seizoen 2016/2017 een Gouden Schoen uit.
Hierbij een overzicht van de jaarlijkse top 3:

Seizoen WINNAAR 2de Plaats 3de Plaats
2006/2007 KEVIN SPREUTELS Nico De Neef Nicky Melkert
2007/2008 PHILIP PIEDFORT Kevin Spreutels Ben Van Gorp
2008/2009 CHRISTIAN VAN HOEYLANDT Sander Yzewyn Mario Browaeys
2009/2010 TIM DE BONDT Nico Baert Jelle De Wilde
2010/2011 NICO BAERT Stijn De Wilde Koen Stabel
2011/2012 ARNE IVENS Tim Vleminckx Nico Baert
2012/2013 MATTHIAS GELDOF Nico Baert Arne Ivens
2013/2014 KEN SPIES Jorrit D'haeseleer Nico Baert
2014/2015 KURT WEUTS Arne Ivens Stefan Deloose
2015/2016 STEFAN DELOOSE Ramzi Ben Ahmed Kurt Weuts

 

 1. Geldig stemmen op 'Man van de match' kan enkel via de website www.geel-rood.be.
  Stemmen op een competitiewedstrijd kan steeds op volgende tijdstip:
  - indien wedstrijd op vrijdag, zaterdag of zondag wordt gespeeld: vanaf begin wedstrijd tot eerstvolgende woensdag om 8u
  - indien wedstrijd op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag wordt gespeeld: vanaf begin wedstrijd tot eerstvolgende zaterdag om 12u
   
 2. Er wordt per wedstrijd maar 1 stem aanvaard per natuurlijk persoon.
  Stemmen uitgebracht via verschillende logins die toebehoren aan dezelfde natuurlijke persoon kunnen door het webteam zonder enige uitleg geschrapt worden. Logins aanmaken op de naam van je ouders, broers of zussen heeft geen enkele zin!
  Enkel logins die zijn goedgekeurd door het webteam kunnen deelnemen aan de stemming!
   
 3. Stemmer dient aanwezig te zijn op de wedstrijd.
  Indien Geel-Rood er zeker van is dat de stemmer niet persoonlijk aanwezig was op de wedstrijd, wordt de stem onherroepelijk verwijderd!
   
 4. Stemmen is een recht, misbruik het niet!
  Bij vaststellen van meerdere valse stemmen kan Geel-Rood de stemmer uitsluiten tot verdere deelname aan de verkiezing 'Man v/d match'.
   
 5. Stem enkel op spelers die op het veld stonden
  Het spreekt voor zich dat er enkel kan gestemd worden op spelers die tijdens die bepaalde wedstrijd effectief minstens 1 seconde op het veld stonden. Een stem waarin een speler voorkomt die niet gespeeld heeft, wordt zonder uitleg geschrapt.
   
 6. Na het afsluiten van de stemming zal de 'Man van de match' zo snel mogelijk bekend gemaakt worden op www.geel-rood.be.
   
 7. Prijzen te winnen
  Iedere stem door een lid van Geel-Rood levert 1 punt op voor de verkiezing 'Supporter van het jaar'. De uiteindelijke winnaar van deze verkiezing ontvangt een abonnement voor de staantribune.
   
 8. Welke speler wordt verkozen als man van de match?
  Iedere supporter brengt zijn persoonlijke top 3 uit, trainers brengen een top 5 uit.
  De persoonlijke top 3 van iedere supporter krijgt respectievelijk 3, 2 en 1 punt(en). Alle stemmen van de supporters worden samengeteld en deze stemmen tellen voor 60% mee in het eindklassement voor die speeldag.
  De overige 40% van de stemmen komen van de trainer(s).
  Bij ex aequo geven de stemmen van de supporters de doorslag.
   
 9. De wekelijkse gezamenlijke top 5 (bepaald door supporters en trainers) wordt respectievelijk 7, 5, 3, 2 en 1 punt(en) toegekend die zullen meetellen voor de verkiezing van 'Man van het seizoen' (Gouden Schoen).
  Enkel de winnaar van de wekelijkse 'Man van de match' zal bekend gemaakt worden via de site en clubblad, de overige 4 spelers uit de top 5 worden pas bekend gemaakt tijdens het Slotfeest op het einde van het seizoen.
  Eindwinnaar
  Speeldag 1 tot en met speeldag 28 (speeldagen 29 en 30 tellen niet meer mee!) geven zo telkens 7, 5, 3, 2 en 1 punt(en) aan 5 spelers.
  De speler die zo op het einde van het seizoen de meeste punten heeft, wordt bekroond als speler van het jaar en krijgt van de supportersclub een Gouden Schoen overhandigt.
  Bij ex aequo krijgt de speler met meeste overwinningen als 'Man van de match' de voorkeur, dan wordt de voorkeur gegeven aan de stemming van de supporters. Is er dan nog geen winnaar, dan zal supportersclub Geel-Rood een extra stemronde inlassen.
   
 10. Geel-Rood heeft het recht om eventuele verdachte stemmen te annuleren voor de 'Man v/d match'.
   
 11. Er wordt van uitgegaan dat iedereen die stemt ook daadwerkelijk naar zijn/haar mening de beste spelers aanduidt en er geen favorietenwedstrijd van maakt.
   
 12. Geel-Rood kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor misbruiken en ongenoegen van supporters omwille van een verkeerd uitgebrachte stem.
   
 13. Iedereen die dit reglement gelezen heeft verklaard stilzwijgend akkoord te zijn met de algemene voorwaarden die in de vorige punten zijn vernoemd.