Er is momenteel geen pronostiek om aan deel te nemen.
 
Succesvolle eerste Vaderdag-ontbijt
zondag 14 juni 2020
De eerste editie van het Vaderdag-ontbijt dat georganiseerd werd door supportersclub Geel-Rood ten voordele van KSV Bornem was meteen een succes.
Amper 2 weken na de geboorte van het idee lukte Geel-Rood er in om een meer dan gevulde ontbijtmand voor te schotelen aan de 129 geïnteresseerden.

Iedere ontbijtmand bevatte heel wat lekkers: pistolets, sandwich, croissant, koffiekoek, boter, confituur, hardgekookt ei, charcuterie waaronder overheerlijke Breydelham, choco, peperkoek, honing, speculaas, 2 potjes yoghurt, honingwafel, thee, koffie, fruitsap, appelsien, blikje bier en ...
LEES MEER... 

Ontbijtmand op Vaderdag 14 juni 2020
zondag 31 mei 2020

Supportersclub Geel-Rood organiseert op zondag 14 juni 2020 (Vaderdag) een ontbijtmandenactie ten voordele van KSV Bornem. Bestellen kan via dit formulier tot en met dinsdag 9 juni 2020.

Een ontbijtmand (€ 15 / persoon) bestaat uit pistolets, sandwich, croissant, koffiekoek, divers aanbod charcuterie, stuk fruit, boter, confituur, fruitsap, potje yoghurt en ander lekkers.

De ontbijtmanden worden aan huis geleverd binnen Groot-Bornem (Bornem centrum, Hingene, Wintam, Branst, Weert, Mariekerke) tussen 8u en 10u. Per leveringsadres wordt 2 euro leveringskost aangerekend. ...
LEES MEER... 


Johny Jansegers is Supporter van het jaar !
zondag 19 april 2020
Leden van supportersclub Geel-Rood kunnen punten verdienen door hun aanwezigheid op busverplaatsingen, deelname aan wekelijkse pronostiek en andere activiteiten van supportersclub Geel-Rood.
Door het vroegtijdig einde van dit seizoen waren er slechts 32 punten te verdienen.
Slechts 1 supporter slaagde erin om dit maximum te behalen: Johny Jansegers!

Johny wordt voor zijn trouw beloond met gratis busverplaatsingen voor het volgende seizoen en een uitnodiging voor het supportersfeest.

Rudi Torfs (de winnaar van vorig seizoen) en Brian Young eindigen ...
LEES MEER... 

Dirk De Roeck wint pronostiek seizoen 2019/2020
woensdag 15 april 2020
Door de coronacrisis werd het seizoen 2019/2020 ingekort van 30 naar 24 wedstrijden. Ook het pronostiekseizoen van supportersclub Geel-Rood kwam hierdoor tot een vroegtijdig einde.

Dirk De Roeck voerde na 24 speeldagen het klassement aan met 104 punten. Johny Jansegers en Steven Van Goethem volgen hem op 2 punten.
Dirk wordt hierdoor uitgeroepen tot pronostiekwinnaar van het seizoen 2019/2020 en mag volgend seizoen de busverplaatsingen van Geel-Rood gratis meemaken. Proficiat!

Videoboodschap: en de Gouden Schoen gaat naar ...
zondag 12 april 2020
Het coronavirus zorgde voor een abrupt einde van de competitie. Een logische beslissing aangezien gezondheid steeds moet primeren.

De laatste 6 wedstrijden van de competitie werden niet meer gespeeld. Paastornooi, supportersfeest en alle andere activiteiten werden afgelast. Ook het gebruikelijke slotfeest van supportersclub Geel-Rood kon niet doorgaan.

Als supportersclub Geel-Rood willen we graag het seizoen alsnog op een respectvolle manier afsluiten. In eerste instantie respect voor ieders gezondheid door samen in ons kot te blijven. Maar ...
LEES MEER... 

Er is momenteel geen pronostiek om aan deel te nemen.
 
Volg ons op Twitter