Winnaar speeldag 2
Dirk Meeus


 
Welkom OLIVIA Janssens !
donderdag 17 december 2020
Op woensdag 16 december 2020 zag OLIVIA Janssens het levenslicht. Als eerste kindje binnen het Geel-Rood bestuur heeft KSV Bornem er ongetwijfeld een nieuwe supporter bij. Van harte proficiat aan Maarten Janssens en Freya !

Afhalen wijn op zaterdag 7 november
donderdag 05 november 2020
Grote dank voor jullie steun aan de club door wijn te kopen tijdens onze eerste wijnverkoop die werd georganiseerd door jeugd KSVB en supportersclub Geel-Rood.

Door de Corona-maatregelen was het iets minder evident om ook bestelbriefjes te verdelen en terug te ontvangen via de spelers. Om die reden hadden we de actie een beetje in tijd verlengd. We hebben ons daarom niet perfect kunnen houden aan het vermelde leveringsmoment midden oktober, maar hier zijn we dan!

Mogen we ...
LEES MEER... 

Pronostiek: uitgestelde wedstrijden
zondag 04 oktober 2020
De competitie is nog maar enkele speeldagen ver maar bijna wekelijks worden 1 of meerdere wedstrijden uitgesteld wegens corona. Dit heeft uiteraard gevolgen voor onze wekelijkse pronostiek.

Hou bij deelname volgende regels in gedachten:
- pronostiek invullen kan vanaf 1 week voor aanvang eerste wedstrijd van een bepaalde speeldag tot 5 minuten voor aanvang van deze wedstrijd
- de winnaar wordt pas berekend van zodra alle wedstrijden van de speeldag zijn afgewerkt

Pronostiek speeldag 2: Dirk Meeus
vrijdag 02 oktober 2020
Dirk Meeus wint de pronostiek van speeldag 2.
Dirk wint een waardebon voor 3 drankbonnetjes of 6 euro korting in fanshop.
47 mensen namen deel aan deze pronostiek.
Kijk in het onderdeel Prono om jouw resultaat te bekijken.

Pronostiek speeldag 2
zondag 20 september 2020
Van speeldag 2 werden 6 wedstrijden afgewerkt in het weekend van 19/20 september (waaronder KSVB - Bevel). De overige 2 wedstrijden worden pas gespeeld op woensdag 30 september. Op de winnaar van de pronostiek van speeldag 2 is het dus nog even wachten.
Winnaar speeldag 2
Dirk Meeus


 
Volg ons op Twitter