Er is momenteel geen pronostiek om aan deel te nemen.
 
236 deelnemers trappen Prono WK op gang
vrijdag 15 juni 2018
LINK: www.geel-rood.be/wk2018

Maar liefst 236 deelnemers strijden de komende weken voor de winst in onze Prono WK 2018. Meteen een verpulvering van het vorige record (203 deelnemers tijdens het EK 2016). De 3 beste deelnemers mogen na de finale van zondag 15 juli alvast een mooi geldbedrag opstrijken.
 
Ongeveer de helft van de deelnemers maakt deel uit van een groep. Van de 12 deelnemende groepen worden telkens de punten van hun 5 beste deelnemers opgeteld. ...
LEES MEER... 

Wij staan onderaan en vieren feest !
woensdag 02 mei 2018
Een vooraf aangekondigde degradatie. Zo kan het seizoen 2017/2018 omschreven worden.
Het kneusje van de reeks die om de haverklap een zware pandoering zou krijgen werden we echter niet. De jonge groep toonde van bij de eerste minuut zeer veel goesting en enthousiasme. Week na week zagen we de groep groeien in hun vorm en vertrouwen. De groep werd een team, een bende hechte vrienden die voor elkaar door het vuur gaan. Soms wat onervaren en braaf, maar ze beleefden ...
LEES MEER... 

Johny Jansegers is Supporter van het jaar !
dinsdag 01 mei 2018
Johny Jansegers ontvangt als 'Supporter van het jaar' een busabonnement voor het komende seizoen. Johny mistte slechts 1 wedstrijd dit seizoen en behaalde een mooie score van 45 punten op een maximum van 48 door deelname aan stemming 'Man v/d match', busverplaatsingen en andere activiteiten.

Hij wint deze prijs voor het derde seizoen op rij wat zijn verdienste als supporter des te groter maakt. Steven Heeman en Caroline Van Doorselaer eindigen op ruime achterstand op Johny.

Een zeer ...
LEES MEER... 

Jules Young wint pronostiek seizoen 2017/2018 !
dinsdag 01 mei 2018
Jules Young wint de pronostiek van het seizoen 2017/2018 met 117 punten. Hij haalde het met een sterke eindsprint van Tom Janssens die maandenlang het klassement aanvoerde. Jules (die niet aanwezig was op Slotfeest) ontvangt een abonnement voor de staantribune voor volgend seizoen, Tom wordt beloond met 5 gratis busverplaatsingen voor het komende seizoen.
Van harte proficiat!

Stef Laurens wint Gouden Schoen 2017/2018 !
maandag 30 april 2018
Tijdens het Slotfeest op zondag 29 april 2018 ontving Stef Laurens de Gouden Schoen. Stef won met 73 punten voor Hervé Telen (69 punten) en Jente Hermans (46 punten).

Lees verder voor een verslag van het slotfeest aangevuld met alle klassementen, filmpjes en foto's!
Na de laatste wedstrijd van het seizoen op het veld van FC Gullegem zakten heel wat supporters af naar de kleine kantine van KSV Bornem.
Daar wachtte hen in gezellig samenzijn een frietkraam op met ...
LEES MEER... 

Er is momenteel geen pronostiek om aan deel te nemen.
 
Volg ons op Twitter