Er is momenteel geen pronostiek om aan deel te nemen.
 
Lid worden van Geel-Rood biedt heel wat voordelen!
zaterdag 20 juli 2019
Lid worden van Geel-Rood biedt je heel wat voordelen bij busverplaatsingen, daguitstappen, supportersfeest, aankopen in fanshop en allerlei andere activiteiten. Lid worden kan voor amper 15 euro. Waarom nog wachten? Word nu lid!

Je lidkaart geeft recht op heel wat voordelen:
- u betaalt 8 euro per busverplaatsing (ipv. 12 euro)
- korting op activiteiten (vb. 6 euro korting op Supportersfeest)
- 10% korting bij aankopen in fanshop
- deelname aan 'Supporter van het jaar'
- attenties tijdens het seizoen
- ...
LEES MEER... 

Geel-Rood blijft ook jonge ploeg steunen
maandag 24 juni 2019
Ook het komende seizoen staan we als supportersclub Geel-Rood pal achter de jonge ploeg. Ze staan voor geen makkelijke opdracht, daarom vinden we het zeker belangrijk om onze steun als twaalfde man volop uit te spreken. Samen zullen we winnen en verliezen. We doen hierbij een warme oproep aan onze supporters om net zoals in de voorgaande jaren als een enthousiaste bende de ploeg vooruit te stuwen.

We vinden het een correcte en moedige beslissing om in het ...
LEES MEER... 

Liliane Van de Moortel wint pronostiek 2018/2019
donderdag 09 mei 2019
Liliane Van de Moortel wint de pronostiek van het seizoen 2018/2019 met 107 punten. Zij haalde het met een voorsprong van 3 punten op het duo Guido Braet en Gilles De Sager. Liliane ontvangt een abonnement voor de staantribune voor volgend seizoen.
Van harte proficiat!

Rudi Torfs is Supporter van het jaar
woensdag 08 mei 2019
Rudi Torfs ontvangt als 'Supporter van het jaar' een busabonnement voor het komende seizoen. Rudi miste slechts 1 puntje (op een maximum van 49) door het niet deelnemen aan 1 pronostiekwedstrijd. Verder was hij trouw aanwezig op alle busverplaatsingen en Supportersfeest. Op slechts 1 puntje volgden Caroline Van Doorselaer, Johny Jansegers en Marc Janssens. Rudi slaagt er op deze manier in om de mooie reeks van 3 overwinningen op rij van Johny Jansegers te breken. Proficiat aan al deze trouwe

Jordy Maes wint Gouden Schoen 2018/2019!
dinsdag 07 mei 2019
Tijdens het Slotfeest op zondag 5 mei 2019 ontving Jordy Maes de Gouden Schoen. Jordy won met 1009 punten voor Arnold Mulume (479 punten) en Hakim Laref (358 punten).

Na de laatste wedstrijd van het seizoen in eigen huis tegen Bilzerse Waltwilder verzamelden heel wat supporters in de grote kantine van KSV Bornem.

Supportersclub Geel-Rood sloot met een 45 minuten durende show het seizoen in schoonheid af.
De winnaar van de pronostiek was na deze laatste speeldag definitief ...
LEES MEER... 

Er is momenteel geen pronostiek om aan deel te nemen.