Winnaar speeldag 1
Bert Janssens

Volgende pronostiek: speeldag 3
Neem NU deel! 
 
Pronostiek speeldag 2
zondag 20 september 2020
Van speeldag 2 werden 6 wedstrijden afgewerkt in het weekend van 19/20 september (waaronder KSVB - Bevel). De overige 2 wedstrijden worden pas gespeeld op woensdag 30 september. Op de winnaar van de pronostiek van speeldag 2 is het dus nog even wachten.

Pronostiek speeldag 1: Bert Janssens
dinsdag 15 september 2020
Bert Janssens wint de pronostiek van speeldag 1.
Bert wint een waardebon voor 3 drankbonnetjes of 6 euro korting in fanshop.
49 mensen namen deel aan deze pronostiek.
Kijk in het onderdeel Prono om jouw resultaat te bekijken.

Supportersbus naar Retie op zondag 13 september
zondag 06 september 2020
Voor de verplaatsing naar BSK Retie op zondag 13 september 2020 organiseert Geel-Rood een supportersbus. De bus vertrekt om 12u45 op de parking van KSV Bornem (Breevendreef). 

Uiteraard zal alles gebeuren volgens de nodige coronamaatregelen: mondmasker verplicht, beperkt aantal plaatsen en toepassing van de horeca-maatregelen (registratie, niet rondlopen, voldoende afstand tussen bubbels,...). 

Voor deze verplaatsing betalen leden van Geel-Rood slechts 8 euro, niet-leden kunnen mee voor 12 euro. Inschrijven verplicht via Maarten Janssens (maarten@geel-rood.be, 0474 67 05 ...
LEES MEER... 

Wijnactie Geel-Rood in samenwerking met jeugd KSVB
zondag 06 september 2020
Nu de bal terug eindelijk terug rolt,  zijn we ook heel blij dat onze kantine opnieuw geopend is, mits inachtneming van de Covid19 reglementering.

We hoeven u niet te vertellen dat een kantine die noodgedwongen zes maanden gesloten bleef, voor een flinke deuk in onze budgettering heeft gezorgd. Om de kassa van de jeugdwerking opnieuw wat te vullen, heeft Supportersclub Geel-Rood samen met het jeugdmanagement een Corona-proof initiatief opgezet. 

Omdat we er van overtuigd zijn dat er heel veel ...
LEES MEER... 

PRONO opnieuw van start, neem gratis deel
zaterdag 05 september 2020
Via www.geel-rood.be kan je vanaf heden opnieuw deelnemen aan de gratis wekelijkse pronostiek. Deelnemen kan telkens tot 5 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd van de volgende speeldag. Bedoeling is dat je van de 8 wedstrijden uit 1ste Provinciale (reeks van KSV Bornem) telkens de winnaar aanduidt. 

De winnaar van de speeldag ontvangt een waardebon die in de fanshop kan ingeruild worden voor 3 drankbonnetjes of 6 euro korting in fanshop. Op het einde van het seizoen is er een nog ...
LEES MEER... 
Winnaar speeldag 1
Bert Janssens

Volgende pronostiek: speeldag 3
Neem NU deel!