0 - 2

K. Zandhoven SK

Eerste elftal |  zondag 22 januari 2023 om 14u30  | Speeldag 18 - Competitie

Verslag

KSV Bornem moest de tweede uit de rangschikking, SK Zandhoven, bekampen zonder de ervaren mannen Saih en Williams Nyarko. Mat acht spelers van 20 jaar of minder op het scheidsrechtersblad gaf de voorlaatste uit de stand evenwel een goede repliek aan de kopploeg. Uiteraard was er een verschil in kwaliteit merkbaar, maar het jonge KSVB werd op geen enkel moment onder de voet gelopen. In het aanvangskwartier had doelman Frans wel een schot van Jannes moeten pareren, en miste Hens van dichtbij. Maar het was wachten tot halverwege de eerste helft aleer Van Mierlo na een geharrewar van kortbij kon binnen koppen (0-1). Zo leek het te blijven tot de rust, maar kort daarvoor verdween een schot van Decuypere toch nog onder de lat (0-2).

Het zou kunnen dat de bezoekers dat genoeg vonden, maar Bornem speelde alleszins een verdienstelijke tweede helft waarin het Zandhoven eigenlijk op 0-0 hield. Al moesten er om diverse redenen nog drie tieners ingebracht worden na rust, toch bleef de prestatie bemoedigend. In blessuretijd wenkte zelfs de 1-2 toen Bigdad vrij op doelman Van De Vyver af kon, maar die hield KSVB van een verdiende eerredder. Omdat de rangschikking er niet goed uit ziet voor onze geel-roden, moet men met het oog op volgend seizoen zich optrekken aan de inzet van deze jeugdige spelers.

Ernest Agyepong
  69'
  59'
Bram Hendrickx
  53'
speler
Liam Noël
speler
Felice Palmeri
  58'
Bank
speler
Senne Verhoeven (D)
speler
Ianneke Meïssa Vergult
  58'
speler
Wannes De Raeymaecker
  53'
speler
Milan Marcelo
  69'
   D: doelman   |   K: kapitein

Basis
speler
Van De Vyver (D)
  78'
speler
Dierckx
speler
Van Mierlo
   23' | 41'
speler
Hens
speler
Jannes
  78'
speler
Decuypere
  75'
  59'
speler
De Backer
speler
Dermaut
  78'
speler
Rymen (K)
speler
Van Dyck
speler
Cremers
  36'
Bank
speler
Jacobs
  75'
speler
Brouwers
  78'
speler
Verberck
  36'
speler
Princen
  78'

Scheidsrechters

ScheidsrechterTim Luyckx
Grensrechter 1Alfred Schellens
Grensrechter 2David Coolens

Verloop

• 23'
     0-1   GOOOAALLL

Van Mierlo
    spelerK. Zandhoven SK
     Van Mierlo
  • 36'
    Verberck
  • 41'
     0-2   GOOOAALLL

Van Mierlo
     Van Mierlo
  • 53'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 58'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 59'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 59'
    Decuypere
    speler
    Decuypere
  • 69'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 75'
    Decuypere
    speler
    Decuypere
    Jacobs
    speler
    Jacobs
  • 78'
    Princen
  • 78'
    Van De Vyver
    speler

Pronostiek

U kon deelnemen aan deze pronostiek tussen 14-01-2023 19:30 en 21-01-2023 19:25.

Liliane Van de Moortel werd de winnaar met 7 punten op 39 deelnemers.

Meer informatie: Pronostiek