1 - 3

Verbr. Zwijndrecht

Eerste elftal |  zondag 20 november 2022 om 14u30  | Speeldag 12 - Competitie

Verslag

Om daar achteraan weg te geraken zouden onze geel-roden stilaan terug aan winnen moeten toe komen. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat dat er tegen Zwijndrecht niet echt in zat. Het eerste halfuur van de partij was zelfs ronduit pover van KSVB, dat weliswaar een paar titularissen moest missen in de verdediging. De wedstrijd leek al na 20 minuten gespeeld nadat twee hoekschoppen voor de bezoekers telkens in een doelpunt resulteerden. In de 13’ werd een corner weggewerkt in de voeten van Smolders die met een mooie lob in de bovenhoek de 0-1 vastlegde. Enkele minuten later werd een nieuwe hoekschop Bornem fataal nadat Vercauteren de afgeweerde bal in doel kopte (0-2). Kort voor de rust belandde er ook nog een bal op de Bornemse doelpaal.

Misschien wat verwonderlijk maar KSV Bornem kwam een stuk beter uit de kleedkamer met verdienstelijke invallers Deraeymaecker en vooral Hendrickx. Het was deze laatste die KSVB toch nog uitzicht gaf op 1 punt toen hij laag in de verste hoek de 1-2 binnenschoot. Vijf minuten later was Hendrickx zelfs dicht bij de gelijkmaker toen in een flipperkastfase de bal voor de lijn werd gekeerd. Net toen de 2-2 er bleek in te zitten, gebeurde dan het omgekeerde in de slotminuten toen Verschuren van kortbij een aanval mocht afronden en het dus 1-3 werd.

Steven Prud'Homme
  71'
speler
Abdelkrim Bigdad
  51'
speler
Nicolas De Strooper
speler
Thomas Braet
speler
Thomas De Clercq
  33'
speler
Jonathan Spoelders
  51'
speler
Liam Noël
speler
Zouheir Saih (K)
  23'
Wannes De Raeymaecker
  51'
speler
Ernest Agyepong
  71'
speler
Bram Hendrickx
  51'
  73'

De Cuyper
  87'
speler
Vercauteren
  76'
  22'
speler
Smolders
  14'
speler
Van Nieuwenhove
speler
Verschuren
  82'
speler
Cathoir (K)
speler
Van Aken
  84'
Libot
  84'
speler
Berberovic
  76'
speler
Van Buel
  87'

Scheidsrechters

ScheidsrechterLuc Vande Moortel
Grensrechter 1Geert Mertens
Grensrechter 2Peter Leemans

Verloop

• 14'
     0-1   GOOOAALLL

Smolders
    spelerVerbr. Zwijndrecht
     Smolders
  • 22'
     0-2   GOOOAALLL

Vercauteren
     Vercauteren
  • 23'
    KSV Bornem
    Zouheir Saih
    speler
    KSV Bornem
  • 33'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 51'
    KSV Bornem
  • 71'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 73'
     1-2   GOOOAALLL
    KSV Bornem
    spelerKSV Bornem
  • 76'
    Berberovic
  • 82'
     1-3   GOOOAALLL

Verschuren
     Verschuren
  • 84'
    Van Aken
    speler
    Van Aken
    Libot
    speler
    Libot
  • 87'