5 - 1

KV Hooikt

Eerste elftal |  zondag 25 september 2022 om 15u00  | Speeldag 4 - Competitie

Verslag

Nadat KSVB in zijn eerste twee thuiswedstrijden al méér had verdiend dan die 1-2 en 2-2 tegen VC Mortsel OG en TOR Deurne Pirates, is het ‘derde keer, goede keer’ geworden. Al verliep ook de derde thuiswedstrijd tegen KV Hooikt, dat met Roel Van Hemert en Sherjill McDonald twee ex-profs op het scheidsrechtersblad had, aanvankelijk gelijkopgaand. Eerst moest doelman Frans een paar doelkansen van de bezoekers pareren, waarna Bornem replikeerde met een paar schoten van Zouheir Saih gered door doelman Van Schoor. Na een dik halfuur vielen er ook doelpunten: eerst toen de snelle bezoeker Pereira op tegenaanval ploegmaat Dekeukelaere alleen voor doel zette (0-1), en amper 2 minuten later toen een voorzet van De Strooper werd binnen geknald door Palmeri (1-1). Een logische ruststand, al verraste Ben Liou nog bijna de Hooiktdoelman die in hoekschop weerde.

In de tweede helft ging de eficiëntie bij KSV Bornem echter fors de hoogte in. Iets voor het uur zette Zouheir Saih met een dieptepas Bigdad alleen voor de doelman en hij trof raak (2-1). Amper een paar minuten later eindigde een mooie actie Spoelders – Prud’homme met een knal van Palmeri in doel (3-1). Mede doordat KSVB na rust de gekwetsten Nyarko en Bigdad moest vervangen, kreeg Hooikt bij de 3-1 stand weer de bovenhand. Evenwel zonder uitgespeelde doelkansen zodat Bornem steeds meer geloofde in een eerste zege. Dat was helemaal het geval 10 minuten voor tijd, toen Prud’homme een hoekschop zowaar rechtstreeks in de bovenhoek draaide (4-1). En 3 minuten later stuurde De Clercq dan Palmeri diep en die maakte zijn hattrick compleet (5-1). Voor KSV Bornem een eerste overtuigende seizoenszege en voor Hooikt een uppercut na twee opeenvolgende zeges.

Williams Nyarko
  46'
speler
Mohamed Ben Liou
  59'
speler
Steven Prud'Homme
  80'
speler
Abdelkrim Bigdad
  70'
  59'
Thomas De Clercq
  69'
speler
Zouheir Saih (K)
speler
Felice Palmeri
    37' | 66' | 82'
Bank
speler
Senne Verhoeven (D)
speler
Cihan Teker
  70'
speler
Jonathan Spoelders
  59'
speler
Liam Noël
  46'

Ceulemans
  59'
speler
Peeters
  77'
speler
Cobben
  59'
speler
Janssens
speler
Vermeulen
speler
Olensky
  66'
Dekeukelaere
  35'
Bank
speler
Charifi
  66'
speler
Mac-Donald
speler
Hakimi
  77'
speler
Van Dessel
  59'

Scheidsrechters

ScheidsrechterGuy De Roeck
Grensrechter 1Mike Christiaens
Grensrechter 2El Mustapha Alkoubai

Verloop

• 35'
     0-1   GOOOAALLL

spelerKV Hooikt
  • 37'
     1-1   GOOOAALLL
    KSV Bornem
    spelerKSV Bornem
  • 46'
    Liam Noël
  • 59'
    Van Dessel
  • 59'
    KV Hooikt
    Ceulemans
    speler
    KV Hooikt
    Ceulemans
  • 59'
     2-1   GOOOAALLL
    KSV Bornem
  • 66'
    Charifi
  • 66'
     3-1   GOOOAALLL
    KSV Bornem
  • 69'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 70'
    Cihan Teker
  • 77'
    Hakimi
  • 80'
     4-1   GOOOAALLL
    KSV Bornem
  • 82'
     5-1   GOOOAALLL
    KSV Bornem

Pronostiek

U kon deelnemen aan deze pronostiek tussen 17-09-2022 19:30 en 24-09-2022 19:25.

Danny De Sager werd de winnaar met 8 punten op 54 deelnemers.

Meer informatie: Pronostiek