KFC Eendracht Zoersel

Eerste elftal |  zondag 17 oktober 2021 om 15u00  | Speeldag 7 - Competitie

Verslag

Onze geel-roden speelden hun beste wedstrijd

Moesten we na de vorige thuiswedstrijd nog schrijven ‘sterke eerste helft van KSVB, maar zwakke tweede’, deze keer was de Bornemse prestatie compleet. Geen verrassing want op de vorige speeldag scoorden onze geel-roden al 3 doelpunten op bezoek bij het sterke FC Kontich (4-3). Nu besloot Van Meulder na een lange ren al in de 3de minuut met een rake schuiver onder doelman Van Den Langenbergh (1-0). De thuisploeg behield veldoverwicht maar pas in het slotkwartier van de eerste helft werd het terug gevaarlijk. De doorgebroken Van Meulder werd gehaakt en El Madani verdubbelde vanop de strafschopstip de score (2-0). Een paar minuten later verscheen Yilmaz alleen voor de keeper, lobde die en scoorde de 3-0 (dacht iedereen). De scheidsrechter zag het anders, keurde het doelpunt af en gaf Yilmaz zelfs geel ! Direct daarop kreeg Bornem aan de overkant nog een opdoffer toen een verdediger ongelukkig tegen een ploegmaat ontzette en Bartholomeeussen zo de bal maar over de doellijn had te duwen (2-1).

Na de rust probeerde Zoersel iets te doen aan de achterstand en het eerste doelgevaar werd door Zarouali van de doellijn gekeerd. Daarna nam KSV Bornem terug de bovenhand en volgden een aantal doelkansen. Toen Van Meulder net buiten het strafschopgebied werd neergemaaid, knalde El Madani de vrijschop binnen (3-1). Even later besloot Van Meulder rakelings naast de verste paal, en werd een schot van de doorgebroken Yilmaz afgeblokt. Dan ging een overhoeks schot van El Madani voorbij de doelman, en werd de aan de tweede paal klaarstaande Yilmaz neergetrokken. De tweede strafschop werd omgezet door Laghzaoui (4-1) en de zege leek nu wel binnen. Zoersel dreigde nog wel even toen Stevens van ver op de paal mikte. Het was echter Bornem dat een kwartier voor tijd nog een mooi doelpunt scoorde toen de ingevallen Redouane Hajoui een voorzet van El Madani in de verste benedenhoek schoot. Die 5-1 bleef op het bord tot de bezoekers op stilstaande fasen even voor en kort na minuut 90 nog twee keer scoorden. Die goals deden er echter niet meer toe, de ruim verdiende overwinning van KSV Bornem kwam nooit in gevaar.

Steve Van den Mooter
  83'
speler
Ferhat Yilmaz
  69'
  40'
speler
Mustapha Laghzaoui
  66'
  71' (pen.)
speler
Thomas De Clercq
  72'
speler
Redan El Madani (K)
  34'
   38' (pen.) | 55'
speler
Gilles De Sager
speler
Tibo van Meulder
  4'
Morris Norrée
  69'
speler
Mehdi El Hajoui
  83'
speler
Redouane El Hajoui
  66'
  74'
   D: doelman   |   K: kapitein

Basis
speler
Van Den Langenbergh (D)
speler
Geerts (K)
  71'
speler
Op De Beeck
  54'
speler
Wens
speler
Bartholomeeussen
  42'
speler
Van Herpe
speler
Philips
  72'
speler
Truyen
  47'
speler
Stevens
speler
Van Staeyen
speler
Storms
  66'
  40'
Bank
speler
Verheyen
speler
Schrijvers
  72'
   89' | 90'
speler
Verryckt
  66'

Scheidsrechters

ScheidsrechterGunther Mathijssen
Grensrechter 1Gerd Eelen
Grensrechter 2Tom Piscaer

Verloop

• 4'
     1-0   GOOOAALLL
    KSV Bornem
    spelerKSV Bornem
  • 34'
    KSV Bornem
    Redan El Madani
    speler
    KSV Bornem
  • 38'
     2-0   GOOOAALLL
    KSV Bornem
    PENALTY
    PENALTY
  • 40'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 40'
    Storms
    speler
    Storms
  • 42'
     2-1   GOOOAALLL

spelerKFC Eendracht Zoersel
  • 47'
    Truyen
    speler
    Truyen
  • 54'
    Op De Beeck
    speler
    Op De Beeck
  • 55'
     3-1   GOOOAALLL
    KSV Bornem
  • 66'
    Verryckt
  • 69'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 71'
    Geerts
    speler
    Geerts
  • 71'
     4-1   GOOOAALLL
    KSV Bornem
    PENALTY
    PENALTY
  • 72'
    Philips
    speler
    Philips
    Schrijvers
    speler
    Schrijvers
  • 72'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 74'
     5-1   GOOOAALLL
    KSV Bornem
  • 83'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 89'
     5-2   GOOOAALLL

Schrijvers
     Schrijvers
  • 90'
     5-3   GOOOAALLL

Schrijvers
     Schrijvers

Pronostiek

U kon deelnemen aan deze pronostiek tussen 09-10-2021 19:00 en 16-10-2021 18:55.

Bruno Boeykens werd de winnaar met 5 punten op 46 deelnemers.

Meer informatie: Pronostiek