BSK Retie

Eerste elftal |  zondag 03 oktober 2021 om 15u00  | Speeldag 5 - Competitie

Verslag

Sterke eerste helft, maar daarna zwakke tweede

Het was een wedstrijd met twee tegenstrijdige helften, met voor rust een ruim dominerend KSV Bornem en na de pauze een de bovenhand nemend Retie. De thuisploeg nam een sterke start die al in de 10de minuut beloond werd met een 1-0 voorsprong toen Van Meulder eerst op de doelman besloot, maar in de herneming duwde Bigdad van kortbij binnen. Met hun enige aanval van de eerste helft kwamen de bezoekers even later gelukkig op gelijke hoogte. Een diepe bal ging volgens de lokale aanhang eerst over de achterlijn alvorens de daaropvolgende voorzet werd binnen geduwd door Geerinckx (1-1). Hier was doellijntechnologie of zelfs de VAR goed van pas gekomen... Dat Retie het lastig had, resulteerde in al 3 gele kaarten binnen 27 minuten. Bornem behield het overwicht, maar de efficiëntie voor doel was niet in verhouding.

Ook het eerste kwartier na rust was nog voor de thuisploeg, waarbij een kopbal van Bachar in hoekschop werd gekopt door een verdediger. Op het uur trof Van Meulder dan de onderkant van de deklat, er was dus ook wat pech mee gemoeid. In plaats van 2-1 sloeg het wedstrijdbeeld in het laatste halfuur dan helemaal om en was Bornem nergens meer. Na al een paar ernstige verwittigingen waarbij doelman Verleysen het gelijkspel op de bordjes hield, gebeurde het toch. De bezoekers zetten een mooie aanval op die door Geerinckx naast doelman Verleysen binnen werd geduwd (1-2). Nog niet hersteld van deze opdoffer leidde een paar minuten later een trekfout tot een strafschop, 1-3 en het doek viel over de wedstrijd.

Steve Van den Mooter
  74'
speler
Redan El Madani (K)
speler
Morris Norrée
  74'
  54'
Abdelkrim Bigdad
  60'
  29'
  10'
speler
Ilias Bachar
  55'
speler
Williams Nyarko
  53'
Bank
speler
Senne Verhoeven (D)
speler
Kevin De Man
  60'
speler
Ferhat Yilmaz
  74'
speler
Thomas De Clercq
  74'

Schuermans R.
  63'
speler
Keersmaekers
speler
Schuermans J. (K)
speler
Broeckx
  85'
  24'
speler
Hermans
  77'
  73' (pen.)
speler
Pauwels
speler
Geerinckx
  18'
speler
Gijs
  85'
  27'
speler
Rommes
  14'
Bank
speler
Ceelen (D)
speler
Maes
  85'
speler
Geudens
  85'
speler
Vos
  63'
  69'

Scheidsrechters

ScheidsrechterJean Claude Huens
Grensrechter 1Kurt Verberckt
Grensrechter 2Benjamin Kinnart

Verloop

• 10'
     1-0   GOOOAALLL
    KSV Bornem
    spelerKSV Bornem
  • 14'
    BSK Retie
    Rommes
    speler
    BSK Retie
    Rommes
  • 18'
     1-1   GOOOAALLL

Geerinckx
    spelerBSK Retie
     Geerinckx
  • 24'
    BSK Retie
    Broeckx
    speler
    BSK Retie
    Broeckx
  • 27'
    BSK Retie
    Gijs
    speler
    BSK Retie
    Gijs
  • 29'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 53'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 54'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 55'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 60'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 63'
    Vos
  • 69'
     1-2   GOOOAALLL

Vos
     Vos
  • 73'
     1-3   GOOOAALLL

Hermans
    PENALTY
     Hermans
    PENALTY
  • 74'
    KSV Bornem
  • 77'
    BSK Retie
    Hermans
    speler
    BSK Retie
    Hermans
  • 85'