KVV Vosselaar

Eerste elftal |  zondag 19 september 2021 om 15u00  | Speeldag 3 - Competitie

Verslag

Late maar zeer verdiende zege

Beide ploegen speelden op de vorige speeldag 1-1 gelijk, maar terwijl Vosselaar in de 90’ gelijk maakte, verloor KSV Bornem toen in de slotminuut 2 punten. In de onderlinge confrontatie creëerde de thuisploeg veel meer doelkansen, al was het wachten tot in de blessuretijd op de winninggoal. Halfweg de eerste helft haalde doelman De Schutter een vrijschop van Zarouali van onder de lat, en even later weerde hij het schot van de alleen op hem afkomende El Madani in hoekschop. Vosselaar prikte ook een paar keren tegen met een lobbal van Geudens en een schot van Schilders, beide gepareerd door doelman Pepermans.

In de tweede helft nam Bornem duidelijk de bovenhand, allicht dankzij de vroege voorsprong. In de 47’ bediende Vanmeulder van op links de inlopende El Madani die raak schoot (1-0). Daarna stapelden de Bornemse kansen zich op: o.a. een schot van Norrée rakelings naast; een schuiver van Vanmeulder afgeweerd door de keeper waarna De Man werd afgeblokt; Vanmeulder alleen op doelman De Schutter af die zowat de man van de match werd. De bezoekers kwamen niet verder dan een schot voorlangs van Schilders, en raakten gefrustreerd wat resulteerde in een rode kaart van de ingevallen Alassan. De thuisploeg behield het overwicht en doelman De Schutter bokste nog een plaatsbal van Zarouali in hoekschop. Wat niemand nog verwachtte, gebeurde toch. Na slap verdedigen van Bornem mocht Geudens 3 minuten voor tijd van kortbij de 1-1 gelijkmaker binnen duwen. Een onverdiend puntenverlies leek dus in aantocht. In de slotminuut schoot El Madani nog een goede doelkans over, waarna het gedaan leek. Maar bij het begin van de blessuretijd besloot Norrée de laatste Bornemse aanval met een verre knal die via de onderkant van de lat binnen ging (2-1). Dat leidde tot terechte euforie om de verdiende winst, en tot een tweede rode kaart voor de bezoekers toen Geudens doelman Pepermans onnodig omver duwde.

Redan El Madani (K)
  47'
speler
Morris Norrée
  90'
Yassir Zgaoui
  62'
speler
Abdelkrim Bigdad
  84'
speler
Williams Nyarko
  20'
Thomas De Clercq
  62'
speler
Ilias Bachar
  84'
   D: doelman   |   K: kapitein

Basis
speler
De Schutter (D)
speler
Dierckx
  46'
speler
Arewa
  74'
speler
Vermeiren
  75'
speler
Temmerman
speler
Smits
speler
Schilders
  79'
speler
Geudens
  94'
  87'
speler
Van Aelst
  46'
speler
Julien (K)
speler
Vandebroek
  60'
Bank
speler
Van De Waeter (D)
speler
Van De Kerkhof
  74'
speler
Alassan
  60'
  73'
speler
De Vry
  46'

Scheidsrechters

ScheidsrechterRobin Versweyveld
Grensrechter 1Eric Struyf
Grensrechter 2Sammy Puttemans

Verloop

• 20'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 46'
    De Vry
  • 46'
    Van Aelst
    speler
    Van Aelst
  • 47'
     1-0   GOOOAALLL
    KSV Bornem
     Redan El Madani
    spelerKSV Bornem
  • 60'
    Vandebroek
    speler
    Vandebroek
    Alassan
    speler
    Alassan
  • 62'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 73'
    Alassan
    speler
    Alassan
  • 74'
    Arewa
    speler
    Arewa
    speler
  • 75'
    Vermeiren
    speler
    Vermeiren
  • 79'
    Schilders
    speler
    Schilders
  • 84'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 87'
     1-1   GOOOAALLL

Geudens
    spelerKVV Vosselaar
     Geudens
  • 90'
     2-1   GOOOAALLL
    KSV Bornem
  • 94'
    Geudens
    speler
    Geudens

Pronostiek

U kon deelnemen aan deze pronostiek tussen 11-09-2021 19:00 en 18-09-2021 18:55.

Michel Vandecasteele werd de winnaar met 6 punten op 58 deelnemers.

Meer informatie: Pronostiek