vrij
28
dec
2018
19u30
KFC Jong VL Kruibeke
KSV Bornem
Eerste elftal
Vriendschappelijk

KFC Jong VL Kruibeke - KSV Bornem: 1-4 (vriendschappelijk duel)

Op vrijdagavond 28 december 2018 speelde KSV Bornem een oefenwedstrijd bij JV Kruibeke, de fiere lijstaanvoerder uit 2e provinciale.
KSVB nam direct de wedstrijd in handen, maar na 12 minuten (toen de groen-witten de eerste keer de neus aan het venster staken), sloeg een afgeweken afstandsschot pardoes in het KSVB-doel: 1-0.  Bornem bleef niet bij de pakken zitten en sloeg bijna onmiddellijk terug, na een opnieuw knap getrapte hoekschop van Ward Huygens kopte Arnold Mulume de bal na een rommelige fase binnen:  1-1. Voor de rust kwam KSVB nog op voorsprong met een knal vanuit de tweede lijn van de zéér bedrijvige Hervé Telen: 1-2. Na rust, met heel wat vervangingen aan beide zijden, nam KSVB opnieuw het heft in handen. Hervé Telen bewees nogmaals zijn goede vorm van de laatste weken en scoorde nog twee fraaie doelpunten: de eerste met een droge lage schuiver en de tweede met een fraaie vrije trap. Eindstand: 1-4 !

Aanvoerder Yannick Lodders ontbrak wegens een korte vakantie en Rik Verbist en Kevin de Man waren afwezig wegens ziekte. Trainer Robby Buyens deed dus opnieuw een beroep op de voltallige A-kern met héél wat jong geweld tussen de lijnen wat door de spelers in erg goede aarde viel!
Voor aanvang van de wedstrijd op Kruibeke werd er op het nieuwe kunstgrasveld van Jong Vlaanderen een driekwart uur nog duchtig getraind door de volledige A-kern! Maandagmorgen 31/12 wordt er op Breeven om 10u opnieuw getraind, dit met een doorgedreven loopduurtraining gecombineerd met een stevige voetbaltraining!

Verslag: Luc Van Goethem (T2)

Opstelling KSV Bornem: Maes (60’ Piscador), Laurens (60’ De Sager), Mulume, Van Tongerloo, Huygens (45’ Kabera), Quintelier (60’ Zouheir), Telen, Luyckx (60’ Van Meulder), Rodrigues, Persoons (45’ tester Gabriël), Verheyden (46’ Ryan Bantu)
 
   D: doelman   |   K: kapitein

   

  Er is (nog) geen voorbeschouwing beschikbaar.
   

  Voor deze wedstrijd is (nog) geen supportersbus bekend.
   

  Voor deze wedstrijd is (nog) geen footlunch bekend.
   

  Voor deze wedstrijd is (nog) geen pronostiek bekend.
   

  Meer informatie: Pronostiek

   

  Voor deze wedstrijd is (nog) geen clubblad beschikbaar.
   

  Voor deze wedstrijd is (nog) geen media beschikbaar.
   
  zondag 8 maart 2020
  Speeldag 24

  1 - 3

  KSV Bornem

  KVC Jong Lede