Youngsters KSV Bornem 2-2 gelijk tegen YB Beveren

02-08-2017

Eerste elftal

LINK: foto’s KSV Bornem – YB Beveren

Tegen tweede provincialer YB Beveren (met hun basisploeg) kregen de meeste Bornemspelers die zaterdag tegen Cappellen aan de aftrap verschenen rust. Het was aan onze zeer jonge garde om te tonen wat ze in hun mars hebben.
KSV Bornem klom op voorsprong via Gershon maar moest nog voor rust de gelijkmaker toestaan. Wanneer in het slot van de match KSV Bornem op een diefje de overwinning lijkt binnen te halen is het YB Beveren dat in de allerlaatste minuut nog een 2-2 uit de brand sleept.

Komende vrijdag 4 augustus is iedereen van harte welkom in de jeugdkantine voor de ploegvoorstelling. De deuren openen om 20u met een actie van Malheur (1 kopen + 1 gratis) met om 21u stipt de start van de ploegvoorstelling.

Zaterdag volgt de eerste wedstrijd met inzet met een verplaatsing naar VK Robur (19u00) voor de Croky Cup (Beker van België).