REGISTREREN

Beloften zorgen voor eerste puntenverlies leider

15-10-2016

Beloften

Onze beloften werden vorige week van een punt gehouden door een schandelijke scheidsrechterlijke beslissing waar nog maanden zal over gepraat worden.
Na deze eerste nederlaag stond de moeilijke verplaatsing naar Harelbeke op het programma. De leider, een ploeg met nog het maximum van de punten. Onze jongens waren er na vorige week op gebrand om een tweede nederlaag op rij te vermijden.

Met een goed blok en de nodige gezonde mentaliteit speelden onze jongens bijna de perfecte wedstrijd. In de 1 ste helft noteerden we geen enkele doelkans voor Harelbeke. Bornem verzuimde met Abdel die 2 keer alleen voor doel kwam. En Gilles die zijn volley verkeerd raakt om met de rust 0-2 voor te staan.

In de tweede helft iets meer druk van de tegenstander maar toch is het Bornem dat via Rik voor het grootste gevaar dreigt en misschien wel een strafschop moet krijgen. Maar de goedleidende scheids heeft de fase misschien wel beter kunnen beoordelen.
De eerste echte kans voor Harelbeke was diep in de tweede helft maar dan kan de ploeg rekenen op goede doelmannen met deze week Tibo in doel.

Onze jongens pakten de eerste punten van Harelbeke dik verdiend af, eindstand 0-0.
Had het een overwinning kunnen zijn? Ja. Is een punt verdiend? Ja.
Al blijft misschien wel het gevoel dat hier meer had ingezeten, het was weer een sterke collectieve prestatie van de boys. Dit werd dan ook op de discobus gevierd met een feestje naar huis toe.
Volgende week wacht er een thuiswedstrijd tegen de buren uit Temse.

KSV BORNEM: Tibo De Bleser, Nick Van Acoleyen, Jelle Vermylen, Jens Vertongen (46’ Rik Verbiest), Lucas Geerinck (46’ Jake Schampaert), A. Kouhli, Tom Weckx, Christophe Van Gysel, Gilles De Sager, Jente Hermans en Jonas Mees.