U7 KSV Bornem winnen finale LAVA-beker !
dinsdag 08 mei 2018
Onze U7 wonnen afgelopen weekend de finale van de LAVA-beker van Rupel Boom. De wedstrijd ging door op het veld van FC Mariekerke.

Met dank aan de maker van volgend filmpje kunnen jullie allemaal even meegenieten.
filmpje U7

Proficiat boys!

Lunchcauserie was groot succes !
donderdag 26 april 2018
Gisterenavond ging de Lunchcauserie door in zaal Kloosterheide te Bornem. De opbrengst ervan gaat naar de jeugdwerking van KSV Bornem.

We bedanken alle aanwezige business partners voor hun steun en Hans Bourlon die een interessante lezing gaf.

LINK: foto’s lunchcauserie

Drinkfles in vorm van WK-trofee
woensdag 25 april 2018
Wil je je kampioen op het einde van het seizoen nog eens gepast vieren? Waarom niet met deze supertoffe drinkfles van Tupperware. Zo gaat de beker zeker naar de beste speler en ondertussen steun je de club, Tupperware staat immers een deel van de opbrengst af aan de jeugdwerking van KSV Bornem terwijl je zelf niet meer betaalt dan de officiële catalogusprijs!
De prijs van 1 drinkfles komt op 9,90 euro. Koop je er meteen 2 dan krijg je 50% ...
LEES MEER... 

U7 speelt finale LAVA-beker
maandag 23 april 2018
Op zaterdag 5 mei 2018 gaan de finales door van de LAVA-beker. Deze worden gespeeld op de terreinen van FC Mariekerke. De U7 van Bornem konden zich hiervoor plaatsen. Hun wedstrijd gaat door om 14u00 tegen Rupel Boom. Hopelijk kunnen ze de RKB Beker 2018 in de wacht slepen. Alvast veel succes!

Geslaagde voetbalstage tijdens Paasvakantie
woensdag 18 april 2018
KSV Bornem en Freevents kunnen terugblikken op een meer dan geslaagde eerste editie van de voetbalstage tijdens de Paasvakantie. Het maximum aantal deelnemers van 50 werd snel bereikt en samen met de trainersstaf werd er onder ideale weersomstandigheden een gevarieerd programma afgewerkt.

Er werden zeer kwalitatieve trainingen ingepland en deze werden afgewisseld door een uitstap naar de Ghelamco Arena in Gent op woensdagnamiddag en een zwemsessie in Breeven op donderdagnamiddag.

Check zeker de Facebookpagina van deze ...
LEES MEER... 
Volg ons op Twitter