Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 12 januari 2018
donderdag 14 december 2017
KSV Bornem heeft u van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie die zal doorgaan in de jeugdkantine van KSV Bornem op vrijdag 12 januari 2018 vanaf 19u00.

De club biedt u alle hapjes en drankjes aan van 19u00 tot 21u00 als dank voor uw aanwezigheid.

Supportersclub Geel-Rood maakt de 'Speler van de heenronde' bekend en de voorzitter van KSV Bornem zal verder de toekomstvisie belichten.

Bevestig je aanwezigheid via nieuwjaarsreceptie@ksvbornem.be.

We hopen samen met u op ...
LEES MEER... 

Succes met de examens !
donderdag 07 december 2017
December is traditioneel een examenmaand. We wensen dan ook al onze spelers heel veel succes toe. KSV BORNEM hecht veel belang aan prestaties op school. Als voetbalvereniging willen we dat elke speler op school presteert naar wat binnen zijn/haar eigen mogelijkheden ligt.

Enkele studietips om een komende examentijd goed door te komen:
(Let wel: deze tips zijn geen garantie op slagen.)
 
- Maak een STUDIEPLANNING met een duidelijke uurregeling van studies en pauzes.

- Tijdens de pauzes verricht ...
LEES MEER... 

Bedankt aan al onze vrijwilligers !
dinsdag 05 december 2017
Vrijwilligers zijn van levensbelang voor een club als KSV Bornem. Ze zijn de basis, de steun en hulp in goede en kwade dagen. Zonder vrijwilligers is er geen KSV Bornem.

Op deze internationale dag van de vrijwilliger wil KSV Bornem zijn vele vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun enorme inzet het hele jaar door. Vrijwilliger zijn zit in het bloed, dankjewel allemaal om jullie geel-rode hart open te stellen en te laten verder leven in KSV Bornem. Jullie zijn top!
LEES MEER... 

Sint en Piet waren op bezoek in het Breeven
maandag 04 december 2017
Vrijdagavond 1 december 2017 bracht een goedheilig man een bezoekje aan KSV Bornem. Niemand minder dan Sinterklaas en 1 van zijn vele Pieten hadden hun zakken volgepropt met heel wat lekkers en speelgoed voor onze brave Bornemse Duiveltjes.
DJ Pierre zorgde voor gepaste muziek.
Een volle grote kantine met blije lachende kinderen én ouders was het resultaat.
Hoor wie klopt daar kinderen?

De SINT komt naar het Breeven !
vrijdag 24 november 2017
Op vrijdag 1 december 2017 brengt de Sint een bezoekje aan KSV Bornem.

Alle duiveltjes (en hun ouders) worden verwacht vanaf 17u30 in de grote kantine van KSV Bornem waar we de goedheilig man rond 18u00 opwachten.

Om alles in goeie banen te leiden, vroeg de Sint om hem te laten weten met hoeveel kindjes jullie komen.  Schrijf hiervoor zo snel mogelijk in aan de toog van de kantine. Laat ook even weten of je broertjes en zusjes ...
LEES MEER...