OPROEP aanwezigheid GEMEENTERAAD dinsdag 24 okt.
vrijdag 20 oktober 2017
Op dinsdag 10 oktober 2017 zakten meer dan 40 supporters af naar het Landhuis om de gemeenteraad van Bornem bij te wonen. Na een uitgebreide bespreking werd het punt ‘borgstelling KSV Bornem' met 2 weken uitgesteld.

Aan alle supporters, vrijwilligers, ouders, spelers, sympathisanten, … willen we vragen om komende dinsdag 24 oktober nogmaals aanwezig te zijn op de gemeenteraad. Deze gaat door om 20u00 in het Landhuis (Boomstraat 1 te Bornem). We verzamelen om 19u45 voor het Landhuis. De ...
LEES MEER... 

Stickeralbum KSV Bornem: praktische info
donderdag 19 oktober 2017
KSV Bornem brengt een stickeralbum uit waarbij alle spelers, supporters en sympathisanten de mogelijkheid hebben om stickers te verzamelen én te ruilen. Wie slaagt erin om als eerste zijn of haar album vol te krijgen?

Lancering 25 oktober 2017
Iedereen is van harte welkom op de officiële lancering op woensdag 25 oktober 2017 vanaf 18u00 in de grote kantine. In aanwezigheid van onze mascotte ‘Beurmpie’ kan je een gratis stickeralbum afhalen en de eerste stickers aankopen.

Stickeralbum
Het album is ...
LEES MEER... 

13de Memorial Tom Anne op 1 november 2017
donderdag 19 oktober 2017
Op woensdag 1 november 2017 organiseert KSV Bornem Jeugd de 13de Memorial Tom Anné. Dit duiveltjesfestival werd genoemd naar Tom Anné, ex-speler en ex-trainer van KSV Bornem.

Het programmaboekje kan je bekijken via volgende link:
programmaboekje Memorial Tom Anné (.pdf)

Voorstelling jeugdploegen: foto
maandag 16 oktober 2017
Voor aanvang van de wedstrijd tussen de eerste elftallen van KSV Bornem en RC Gent werden de Bornemse jeugdploegen voorgesteld aan het publiek.

LINK: foto’s voorstelling jeugdploegen
 

Afgevaardigde U19 plots overleden
zondag 15 oktober 2017
Met diepe droefenis vernamen we het plotse overlijden van Satiss Abdelmijd (Aby).
Aby is afgevaardigde van onze U19-ploeg, vader van Wissam (speler U19) en de schoonbroer van Achraf (trainer U19) van KSV Bornem.

KSV Bornem betuigt hun medeleven aan de familie en vrienden van Aby. We wensen hen veel sterkte in deze moeilijke periode.

Tijdens dit weekend speelden alle Bornemse ploegen met een rouwband en werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van Aby.