U12, U13 en U16 speelden tegen RSC Anderlecht
zaterdag 05 januari 2019
Op zaterdagnamiddag 5 januari 2019 kregen de U12, U13 en U16 van KSV Bornem het bezoek van RSC Anderlecht. Ze maakten er samen een sportieve topnamiddag van.

LINK: foto's U12, U13 en U16 KSVB - RSC Anderlecht

Veel sterkte aan familie De Sager
dinsdag 04 december 2018
Met diepe droefnis vernamen we het overlijden van Marie-Louise Van Lent op maandag 3 december 2018.

Marie-Louise is de moeder van beloftentrainer Danny De Sager, moeder van tornooiverantwoordelijke Ronny De Sager, schoonmoeder van jeugdbestuurslid Ilse Meskens en grootmoeder van A-kernspeler Gilles De Sager.

De uitvaartplechtigheid gaat door op vrijdag 7 december om 10u00 in de Onze-Lieve-Vrouwkerk (K. Cardijnplein) te Bornem.

KSV Bornem en supportersclub Geel-Rood wensen de familieleden en vrienden heel veel sterkte en hun diepe medeleven ...
LEES MEER... 

De SINT komt naar het Breeven !
maandag 12 november 2018
Op vrijdag 30 november 2018 brengt de Sint een bezoekje aan KSV Bornem.

Alle duiveltjes (en hun ouders) worden verwacht vanaf 17u30 in de grote kantine van KSV Bornem waar we de goedheilig man rond 18u00 opwachten.

Om alles in goeie banen te leiden, vroeg de Sint om hem te laten weten met hoeveel kindjes jullie komen.  Schrijf hiervoor zo snel mogelijk in via dit antwoordstrookje (.pdf) en geef het af aan de toog van ...
LEES MEER... 

Vlaaien- en wafelslag jeugd KSV Bornem
woensdag 24 oktober 2018
Na het succes van vorige jaren organiseert KSV Bornem ook dit jaar t.v.v. de jeugdwerking een vlaaien- en wafelslag. Met deze opbrengst kan er extra trainingsmateriaal aangekocht worden en kunnen wij in de wintermaanden indoortrainingen aanbieden.
Er is keuze uit een rijstvlaai, appelvlaai, abrikozenvlaai, kriekenvlaai of nougatinevlaai, alsook vanillewafels en chocoladewafels. (bestelformulier onderaan deze pagina)

De bestellingen kunnen, samen met het gepaste geld, bezorgd worden aan de trainer van je ploeg, Tom Maetens (TVJO) of Ilse Meskens/Stijn Boeykens (jeugdmanagement). ...
LEES MEER... 

14de Memorial Tom Anne op 1 november 2018
dinsdag 23 oktober 2018
Op donderdag 1 november 2018 organiseert KSV Bornem Jeugd de 14de Memorial Tom Anné. Dit duiveltjesfestival wordt georganiseerd als eerbetoon aan Tom Anné, ex-speler en ex-trainer van KSV Bornem.

Iedereen welkom op de terreinen van KSV Bornem vanaf 9u00 (eerste wedstrijden). De prijsuitreiking gaat rond 17u00 (na de laatste wedstrijden).

Het programmaboekje kan je bekijken via volgende link:
programmaboekje Memorial Tom Anné ...
LEES MEER...