Stoofvlees met friet op donderdagen 15 en 22 maart
woensdag 07 maart 2018
Vorige maand kon er tijdens 2 donderdagen een spaghetti gegeten worden in de jeugdkantine.

In navolging van dit initiatief organiseert KSV Bornem opnieuw een ‘Happy Thursday' op donderdagen 15 en 22 maart 2018. Op deze avonden staat er stoofvlees met friet op het menu voor de vriendelijke prijs van slechts 7 euro. Reserveren hoeft niet, de keuken is open tussen 18u00 en 20u00. Iedereen welkom in de jeugdkantine. Er zullen eveneens curryworsten verkrijgbaar zijn. Op = op. ...
LEES MEER... 

Vrijwilligers: bedankt, bedankt, bedankt !
zaterdag 03 maart 2018
In de ‘week van de vrijwilliger’ is het meer dan gepast om een dankwoord te richten aan de vele vrijwilligers van KSV Bornem. Bijna dagelijks zijn er tappers werkzaam in de kantine(s), de was en de plas, voorbereidingen voor wedstrijden en evenementen, het vele papierwerk, website, financieel werk, footlunchen, onderhoud van de terreinen, … Een club als KSV Bornem draaiende houden vraagt heel wat helpende handen. Zonder al deze vrijwilligers is er simpelweg geen KSV Bornem meer.

Aan alle vrijwilligers ...
LEES MEER... 

Sporten tijdens het koude weer
maandag 26 februari 2018
Deze week voorspellen ze extreem koud weer. De trainingen gaan gewoon door, als je gezond bent is er geen enkele reden om dat niet te doen. De belangrijkste voorwaarde is wel dat je je voldoende beschermt tegen koude en wind, zodat je lichaam niet te veel afkoelt. De koude lucht mag niet in contact komen met je lichaam, en er mag geen vocht op je huid blijven staan. Tegenwoordig vind je allerlei soorten aangepaste, ademende sportkledij, die ervoor zorgt dat ...
LEES MEER... 

Verdeling bestelde stickers voor stickeralbum
vrijdag 23 februari 2018
De verzamelaars van de stickers voor het stickeralbum hadden enkele weken geleden de kans om hun laatste ontbrekende stickers te ruilen of kopen.

Deze stickers zijn ondertussen toegekomen. Heb jij stickers besteld? Dan verwachten we je graag komende dinsdag 27 februari 2018 tussen 18u en 19u in de jeugdkantine van KSV Bornem voor het afhalen van je stickers.

Jeugdtraining in grote kantine (filmpje)
donderdag 15 februari 2018
Wanneer onze voetbalvelden onbespeelbaar zijn door het slechte weer maken de jeugdploegen op maandag en woensdag gebruik van de indoorzalen maar ook van de grote kantine van KSV Bornem.

Bekijk alvast hun enthousiasme in volgende filmpje:
jeugdtraining in grote kantine
Volg ons op Twitter